Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svinjska kuga

Situacija je već sad alarmantna: 'Ako se kuga ne obuzda, slijedi nam katastrofa'

03.07.2023.
u 12:51

Situacija je već sad alarmantna. Istok Hrvatske, gdje se pojavila afrička svinjska kuga, čini 65-70% ukupne domaće proizvodnje svinjetine koje ne proizvodimo ni približno dovoljno za vlastite potrebe. Ako se ona ne obuzda i zahvati i veće farme, slijedi nam katastrofa – kaže direktor Croatiastočara Branko Bobetić, ističući kako nema kompromisa kad je u pitanju ta ozbiljna bolest, koja je desetkovala brojne farme i u drugim članicama EU, a i šire.

Komentara 11

RO
romcina
13:11 03.07.2023.

Jasno napad na hranu... Mi, obični građani svih država svijeta, već preko tri godine napadnuti smo od terorističko-mafijaških struktura koje predvodi WEF, svjetski ekonomski forum koji sprovodi tzv. Great Reset. Naše vlade su infiltrirane sa njihovim kadrom, koji provodi njihovuvu agendu, a koja je suprotna nacionalnim državama. Njihov cilj je rješavanje 'nepotrebnog' ljudskog kadra (tzv. 'useless eaters'), koji prema njima, samo troši dragocjene Zemljine resurse. Zato se sprovodi Zelena politika. Žele da se međusobno poubijamo, ostatak koji preživi bit će kontroliran cjepivima i genetski modoficiran, a jeftina energija u obliku fosilnih goriva,plina, i hrane bit će nedostupna. Novac u postojećem obliku če propasti, planiraju vam ga uzeti, zajedno sa svom imovinom! Ide novi svjetski financijski sustav, koji će se temeljiti na digitalnom kriptovaluti centralnih valuta. Ne dajte da se ukine gotovina, to je zadnji stup obrane slobode društva. Nakon toga slijedi samo ropstvo za nas i našu djecu (ako preživimo). I Putin i Biden i svi bitni političari (ucjenjeni su) su njihovi ljudi! Vlade rade protiv ljudi!

NE
NervozniPoštar
14:45 03.07.2023.

Još veći bi problem bio da svinjetine proizvodimo dovoljno za vlastite potrebe. Ionako su svinjogojci plakali da im se proizvodnja ne isplati. Sad će se samo lakše odlučit da prestanu proizvodit nešto od čega nema zarade.

DU
Deleted user
12:56 03.07.2023.

U tu priču vjerujem kao u lažnu pandemiju rat u Ukrajini utječe na svijet baterije če spasiti svijet a hrane se i dalje proizvodi za 20 milijardi ljudi a ima nas 8 znači koliko se ono baci ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije