Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Červar: Ovakva Hrvatska može do zlata

Naslovnica 27.1.
Foto: VL
27.01.2017.
u 00:13

"Idemo dalje, do kraja, nema spavanja ni opuštanja, bit će razloga za veliko slavlje"

Svu moć Norveške osjetio je makedonski izbornik Lino Červar u osmini finala SP-a. Njegova je momčad izgubila s 24:34 (10:12).

– Igrali smo bez dvojice važnih igrača, ozlijeđenih Mirkulovskog i Manaskova, bio je to ipak preveliki hendikep. Nismo im mogli parirati svih 60 minuta, nadtrčali su nas, ali u prvom smo poluvremenu bili gotovo ravnopravni, nisu nam uspjeli pobjeći. Pali smo tek u nastavku – kaže Červar.

I koliko je god Lino bio razočaran neuspjehom svoga sastava, toliko ga je razveselila Hrvatska u četvrtfinalu sa Španjolskom:

– Sve je bilo izvrsno, i igra i rezultat! Drago mi je da smo sad među četiri najbolja sastava i lagano se otvaraju vrata da odemo do kraja. No sad će trebati još malo podignuti igru na višu razinu. Borbenost je bila na visini, pršte volja i želja, očito je da su dečki gladni uspjeha i to je fenomenalno, jer bilo bi najgore kad bi se sad, nakon jedne velike pobjede javilo samozadovoljstvo. Idemo dalje, do kraja, nema spavanja ni opuštanja, bit će razloga za veliko slavlje...

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u našem e-izdanju

U sutrašnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>100 dana Vlade: Most je zreliji pa je Vlada stabilnija. Reforme pokrenute, rezultati se još čekaju

>>Malteški vitezovi: imaju državu, novac, putovnicu, zastavu, sve osim teritorija

>>Putničke agencije ne pamte ovakvo zanimanje stranih turista za Hrvatsku

Foto: VLm

Komentara 1

CE
centirion
12:32 27.01.2017.

Dobri smo ali ' Sumnjam da možemo pobijediti Francusku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije