Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brine je publicitet

Časna rodila dječaka i nazvala ga Franjo: 'Dar je od Boga'

bebe
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
19.01.2014.
u 17:26

Navodno je zatrudnjela sa "starom ljubavi" iz Salvadora nakon što je otputovala u domovinu da bi obnovila putovnicu.

Objavljena je prva fotografija i otkriven je identitet časne sestre iz Salvadora koja je rođenjem dječaka uzbudila talijansku i svjetsku javnost, piše Daily Mail.

Tridesettrogodišnja časna Roxana Rodriguez iznenadila je druge časne u samostanu i lokalne svećenike prošlog tjedna kada je rodila dječaka kojega je nazvala Franjo, u papinu čast. Sestra Roxana tvrdila je da nije znala kako je trudna te je mislila da su trudovi samo snažna bol u trbuhu kada ju je Hitna pomoć odvezla u bolnicu iz samostana nakon što su liječnike pozvale druge časne.

"Više se osjećam kao majka nego kao časna"

Njezinu fotografiju objavio je talijanski list Corriere Della Sera. Još uvijek se nalazi u bolnici u Rieti blizu Rima. Svojoj socijalnoj radnici kazala je da je sretna zbog poroda. – Više se osjećam kao majka nego kao časna. Odlučila sam mu dati ime Franjo, u čast prekrasnom južnoameričkom papi – rekla je Roxana i dodala kako osjeća krivnju zbog poroda i da će zadržati i odgajati dječaka.

– On je dar od Boga. Malo me zabrinjava publicitet koji je slučaj dobio, ne samo u Italiji nego i u Salvadoru te diljem svijeta – kazala je sestra Roxana koja se ispričala voditeljici samostana. Ona je prošlog ljeta stigla u Italiju te se zaredila u rujnu. Navodno je zatrudnjela sa "starom ljubavi" iz Salvadora kada je otputovala u domovinu da bi obnovila putovnicu.

>>Časna sestra rodila dječaka, skrivaju joj identitet

>>Časna sestra izvučena iz ruševina tjedan dana nakon potresa

Komentara 44

Avatar Sunčica
Sunčica
17:59 19.01.2014.

kaže da nije znala da je trudna...hehe...sigurno je mislila da joj je trbuh narastao zbog pretilosti....sretno Roxani i Franji

MM
marica.mitrovic5
18:29 19.01.2014.

Baš lijepo dobila je predivnog dječaka i biti će ponosna majka, zar to nije najljepši dar za svaku žeu.

Avatar žič
žič
19:14 19.01.2014.

eee,vidiš,malo turizma i hop,mali francek se rodio...nek mu je sa srećom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije