Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatska lutrija

Čak 19 sretnika u 2012. je osvojilo Jackpot. Evo koliko su osvojili

'02.06.2009., Zagreb - Hrvatska lutrija, vaganje kuglica za loto 7/39.  Photo: Dalibor Urukalovic/24sata'
Dalibor Urukalović/PIXSELL
01.01.2013.
u 16:44

Ključeve novih automobila Hrvatska lutrija uručila je i šestorici igrača instant ''Jurilice''

Punih 95 milijuna kuna podijelila je tijekom 2012. Hrvatska lutrija sretnim osvajačima Jackpota, a njih je proteklih 12 mjeseci bilo 19. Najsretnija igra prošle godine bila je Joker u kojoj je osvojeno 10 Jackpotova, a sretni dobitnici osvojili su 17 milijuna kuna, izvjestila je Hrvatska lutrija.

Najveći Joker dobitak odigran je putem interneta u ožujku, a iznosio je 6.472.087 kuna. Sreća se osmjehnula i osmorici igrača Loto 7/39 kojima je osvajanje Jackpotova ukupno osiguralo nagrade u iznosu od gotovo 67 milijuna kuna. Najveći pojedinačni Jackpot iznosio je 33 milijuna kuna, a osvojen je u ožujku u Rijeci. Upravo u tom gradu i Zagrebu osvojena su po četiri Jackpota, što je najveći broj ostvarenih glavnih zgoditaka u hrvatskim gradovima. Najveći dobitak u igri TV Bingo 15 od 90, koji je ove godine proslavio svoj deseti rođendan, je dobitak Bingo 33 u iznosu od 11 milijuna kuna, osvojen početkom rujna u Kaštel Sućurcu.

Od lipnja do kolovoza igrači kladionice sudjelovali su u natjecanju "Bravo majstore" i osvajali brojne dnevne, tjedne i mjesečne nagrade. Na kraju natjecanja, najbolji od najboljih Goran Čelan, osvojio je automobil Nissan Juke. Ključeve novih automobila Hrvatska lutrija uručila je i šestorici igrača popularne instant ''Jurilice'', a jedan od njih, gospodin Stanislav Zvošec osvojio je drugi BMW u dvije godine.

Hrvatska lutrija i 2012. godine je pokazala humanitarni karakter pa je prihode od srećke ''Kvadrat sreće'' darovala Hrvatskom centru za razminiranje. Sjetila se i mališana kojima je, u sklopu akcije ''Nešto ispod bora staviti se mora'' djeci iz domova za nezbrinutu djecu kupila božićne poklone. Ove godine Hrvatska lutrija obilježava 40 godišnjicu postojanja, a posebnost je i to da će uvesti novu, europsku igru - Eurojackpot.

>>Osvojio gotovo 102 milijuna eura na lutriji

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:58 01.01.2013.

@Goran - a kako da ga nadju,pametnjakovicu, kad samo ovi tamo u lutriji znaju kome su dali pare? ocito nemaju krticu pa da saznaju ko su dobitnici....sramotis se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije