Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO SE USUĐUJE

Buduća mladenka u šoku: Mladoženjina sestra ne želi doći na svadbu, razlog je bizaran

vjenčanje
Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
19.10.2021.
u 16:39

Mladoženjina sestra je veganka pa od mladenaca zahtjeva da na svadbi ne poslužuju meso

U nezgodnoj situaciji našla se jedna buduća mladenka kojoj mladoženjina sestra želi odlučiti što će se posluživati od hrane na svadbi.

Naime, mladoženjina sestra je veganka pa je budući bračni par mislio za nju imati veganski jelovnik, ali za sve ostale goste mesni. Međutim, njoj se to ne sviđa jer ona uopće ne želi meso na vjenčanju svoga brata.

Svadba se treba održati u siječnju, a mladenka je savjet potražila na Redditu.

- Buduća svekrva i svekar nazuvali su moga zaručnika i predložili su mu da cijeli jelovnik bude veganski. Poludio je i rekao im je da neće promijeniti jelovnik zbog svoje sestre. Njegova sestra tad mu je počela slati poruke i optuživati mene da kontroliram i manipuliram i njegovi roditelji sad razmišljaju da nam ne pomognu oko vjenčanja nego da sve bude na nama i mojim roditeljima - objavila je buduća mladenka.

Većina korisnika na Redditu složila se da je mladoženjina sestra nerazumna.

'Veganski jelovnik može imati na svojem vjenčanju', 'Reci njoj i njezinoj obitelji da slobodno preskoče vjenčanje ako stvarno žele igubiti obitelj zbog jednog obroka', 'To je je... smiješno', samo su neki od komentara šokiranih korisnika.

Ključne riječi

Komentara 5

CM
Crni_moj
17:57 19.10.2021.

Svi sa takozvanim naprednim idejama nisu spremni na priznavanje različitosti iako se baš time koriste u diskusijama

LU
lukisgd
20:45 19.10.2021.

Kakva glupost

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
17:13 19.10.2021.

takvo ponašanje u 2021 nažalost nije uopće šokantno ni čudno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije