Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo je boljelo

Kakav početak braka: Gosti vrištali od smijeha, no mladoženji nije bilo do zafrkancije zbog poteza mladenke

Tik Tok screenshot
14.10.2021.
u 23:39

Iako je mladoženja od boli pao na pod i primio se za 'osjetljivo područje', Sarah nije odustala od igre

Kako bi se što bolje proslavili, Matt i Sarah Chesterfield na svom su vjenčanju odlučili zaigrati igru sličnu baseballu.

Iako je ta igra trebala dodatno oraspoložiti uzvanike i novopečeni bračni par, sve je palo u vodu kada je mladenka udarila mladoženju lopticom ravno u međunožje

@lovethis.news

Ouch! What a way to start married life. ©SWNS ##wedding ##foryou ##fyp ##weddingtiktok ##bride ##baseball##foryou

♬ Perfect - Ed Sheeran

Iako je mladoženja od boli pao na pod i primio se za 'osjetljivo područje', Sarah nije odustala od igre te je nastavila trčati kako bi ga u igri i pobijedila. Nakon što si je osigurala pobjedu, ipak je otišla do novog supruga kako bi provjerila je li dobro. 

Uzvanici koji su vidjeli što se dogodilo počeli su umirati od smijeha te su cijelo vrijeme bodrili mladenku da nastavi sa svojim trkom po travi. 

- Moja sestra je bila ustrajna u tome da odemo igrati igru pa smo i otišli. Ova snimka je bila s prvog bacanja loptice mladoženje, ispričala je sestra mlade koja je snimku i podijelila na svom Tik Toku, a koja je ubrzo prikupila više stotina tisuća pregleda. 

>> VIDEO Squid game postaje najpopularnija Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije