Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što biste vi učinili?

Djevojka ispričala: 'Sestra mi je zabranila dolazak na vjenčanje jer nisam htjela kupiti poklon od - 30 tisuća kuna'

shutterstock
14.10.2021.
u 12:24

Nije mogla vjerovati da su joj pokloni važniji od obitelji i prijatelja, ali ni da zahtjeva tako skupe poklone od gostiju

Ako potrošite priličnu svotu na vjenčanje, znate da su pokloni gostiju jedan od načina da vratite potrošen novac. Iako većina mladenaca nema posebne zahtjeve za svoje goste, jedan par šokirao je društvene mreže zahtjevom za mladenkinu sestru.

Naime, kako piše The Sun, objavljujući na Redditovom forumu, ljuta djevojka otkrila je kako je njezina sestra tražila da joj za vjenčanje kupi računalo za igrice od 30 tisuća kuna te kako je dobila zabranu dolaska nakon što je odbila kupiti joj skupi dar.

"Prije otprilike tri tjedna poslala je meni i mom suprugu dar koji je htjela da joj kupimo. Bio je to vrlo, vrlo skup i čudan dar za vjenčanje, ali rekla je da je to ono što je htjela”, započela je u objavi pa dodala kako je njezin suprug pokušao ublažiti situaciji i rekao mladenki da će imati na umu njezine želje prilikom kupovine poklona.

Ivana Mišerić pozirala u vjenčanici i progovorila o udaji: ''Ima se tu puno toga za reći'

1/6

No, njegov odgovor nije se svidio mladenki, koja je tvrdila kako to nije prijedlog za poklon, već ono što je ona odlučila dobiti od njih. Kada su joj rekli da je to preskupo za njih i da će pronaći nešto slično, odbila ih je saslušati i govorila kako želi samo taj poklon.

“Rekla nam je da se moramo pojaviti s poklonom koji će moći prihvatiti”, nastavila je pa objasnila kako je odlučila zaprijetiti sestri da neće doći na vjenčanje ako joj je poklon važniji od nje. Međutim, njezin plan joj se odbio o glavu i sestra joj je zabranila prisustvovanje.

 "Moji roditelji ne mogu vjerovati da više ne idemo. Rekli su da mi je sestra samo derište i da se ipak trebam pojaviti i donijeti poklon koji sami odaberemo”, zaključila je.

Njezina objava izazvala je burnu raspravu među korisnicima društvenih mreža, ali većina je stala na njezinu stranu. "Preskočite vjenčanje ili se pojavite s tosterom", komentirala je jedna korisnica, dok se jedna našalila: "Predložila bih staklenu zdjelu. On se rijetko koriste, a teško ih je spremiti. Moja je sestra na vjenčanju dobila 7 i nikad ih nije koristila.”

"Vaša sestra misli da imate više novca nego što imate ili da ima pravo reći vam kako potrošiti novac koji imate. Ni u jednom slučaju nije njeno mjesto. Ona daje prednost vlastitoj sebičnosti. Žao mi vas je, ali niste učinili ništa loše", komentirao je jedan korisnik.

Mladence Gabrielu i Karla iz Međimurja vatrogasci su ispratili vodenim mlazovima i sirenama! ❤

Komentara 1

MO
montello
15:19 14.10.2021.

zločesto od nje sta ona izmišlja da je princeza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije