Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

BMW-om naletio na ženu u Osijeku, s ozljedama prevezena u bolnicu

Foto: Čitatelj
1/4
05.10.2022.
u 08:43

Žena se nakon pada na kolnik nije dizala, a težina njezinih ozljeda još nije poznata

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se jutros oko 8 sati u širem središtu Osijeka. Kako su nam ispričali očevici, automobil BMW je naletio je na pješakinju dok je prelazila cestu u Vukovarskoj ulici.

Žena se nakon pada na kolnik nije dizala, a težina njezinih ozljeda još nije poznata. Ozlijeđena pješakinja prevezena je u bolnicu. Inače, riječ je o vrlo frekventnoj ulici i potezu ceste na kojem su prometne nesreće česte.

Foto: Čitatelj

 

Na dijelu ceste postavljen je i semafor, no okolnosti prometne nesreće rasvijetlit će očevid koji je tek počeo.


 

Komentara 1

DU
Deleted user
09:50 05.10.2022.

Novinarima je uvijek ključna informacija "BMW-om". A što da je bio Peugot, KIA ili Yugo? Kao da je bitno koja je marka auta u pitanju i kao da to dokazuje da je čovjek kriv? Možda je žena pretrčavala cestu tamo gdje ne smije? A možda i nije... Bitno je nekoga unaprijed ocrniti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije