Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA CRESU

Vozač Porschea u vožnji doživio srčani udar? Svjedokinja: Oni su krivi, nisu normalni

Foto: DVD Cres
1/5
02.10.2022.
u 12:07

On je, dodaju iz policije, u jednom trenutku skrenuo u lijevu traku i izravno se sudario s teretnim vozilom iz suprotnog smjera.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu popodne na cesti između Beleja i Hraste vozač Porschea zabio se u autocisternu. Izvori bliski obitelji otkrili su nam u kojem je stanju vozač Porschea (45) koji se trenutno nalazi na liječenju u KBC Rijeka.

"On je pri svijesti. Ne sjeća se ničega. On je tijekom vožnje imao srčani udar. Sad su mu ugradili i stent", rekli su nam izvori bliski obitelji navodeći kako sumnjaju u to da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine.

Naime, PU primorsko-gorska kazala je za 24 sata da je najvjerojatnije uzrok neprilagođena brzina.

"Prema prvim nalazima očevida, s obzirom da se još moraju napraviti neke dokazne radnje, uzrok nesreće je najvjerojatnije neprilagođena brzina 45-godišnjeg vozača Porschea, koji je teže ozlijeđen", rekli su iz PU primorsko-goranske. On je, dodaju iz policije, u jednom trenutku skrenuo u lijevu traku i izravno se sudario s teretnim vozilom iz suprotnog smjera.

Poslali smo upit PU primorskoj-goranskoj i čim nam odgovore, objavit ćemo.

"Ogromna prometna nesreća. Poslije Martinčice prelazili su na 200 na sat. Vozili su s druge strane ceste, njih 5-6. Mislili smo da je čovjek mrtav, vidim da je on ipak živ . Mislim da je ipak preživio. Zvala sam hitnu. Oni su krivi. Oni nisu normalni. Isuse, čovjek je potpuno zarobljen unutra", čuje se glas svjedokinje na snimci.

 

Ključne riječi

Komentara 28

MA
Matematika2
12:24 02.10.2022.

Ha ha Sad ce poceti price da je dobio SINKOPU.Po svemu sudeci radi se o nekom bogatom i poznatom kad se svi novinari boje napisati njegovo ime.Da je kojim slucajem to bio vozac nekog starog golfa odmah bi ime bilo na prvom mjestu.Vec mu novinari i doktori rade alibi.Sramotno

RE
realisticki
13:05 02.10.2022.

Izvjesne marke i tip automobila u 99% slučajeva govore tko je krivac kod saobračajnih nesreča. Porsche ne kupuje netko tko kani vozit po propisanim ograničenjima.

PR
Propitivač
12:21 02.10.2022.

To se zove voziti se sa srcem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije