Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veseli se povratku

Bettinin brat: Sve moje sestre majka je prodala Bosancima!

\'PXL_100910_2465\'
Pixsell
30.05.2012.
u 20:24

Majka ih je tukla. 
Socijalni radnici trebali su primijetiti da su sva djeca imala modrice

Osam godina Bettina S. (19) bila je robinja jedne bosanske obitelji, a spavala je u štali na prljavom i mokrom madracu. Tragična sudbina mlade Bettine, koju su u Bosni mučili od 2003., potresla je ne samo bosansku i njemačku javnost nego i cijele Europe.

Znala je za patnje

Svi vodeći europski mediji pišu o gotovo nevjerojatnoj priči. Bettina je rođena 1993. u Sangerhausenu (Saska) kao najmlađa od devetero braće i sestara. Majka Christine Siegner (sada 54) pila je i zanemarivala djecu. Ona je znala za patnje svoje kćeri.

– Majka nas je sve zlostavljala. Ona ne zna što je to ljubav. Kad sam imao četiri godine, ured za mladež mog je brata i mene smjestio u dom. Kasnije smo bili kod bake i djeda – kazao je za Bild Bettinin 38-godišnji brat. No i tada su djeca majku redovito posjećivala.

– Prisiljavala nas je da krademo alkohol iz supermarketa. Tukla nas je svime što joj je bilo pri ruci, čak i bičem. Svakoga dana. Prije nego što bi socijalni radnici došli, majka bi kuću očistila. Unatoč tome, socijalni radnici trebali su primijetiti da su sva djeca imala modrice – požalio se Bettinin brat.

Bettinina majka Christine upoznala je Bosanca Milenka M. u birtiji u Sangerhausenu. Zajedno su pili svaki dan. Rodila se i ljubav. Milenko ima mnogo braće, sinova i rođaka.

Istražuju i Nijemci

– Da bi svi dobili dozvolu boravka u Njemačkoj, moja je majka ponudila moje tri sestre na udaju – kazao je Bildu Bettinin brat.

– Sve moje sestre imaju djecu s tim Bosancima. Sve su ih tukli. Moja je majka od početka znala da su ti muškarci silovali njezine kćeri – požalio se brat Bettine Siegner.

Majka Christina otputovala je u Bosnu s Bettinom u selo Karavlasi 2003. da se uda za Milenka. Nije joj smetalo što je Milenko već bio oženjen.

Što se nakon toga točno događalo u bosanskom selu kod Kalesije, sada istražuju i njemačke službe. Jedan susjed optužio je Milenka i njegovu prvu ženu Slavojku zbog zlostavljanja Bettine. Bettinina majka ne razumije optužbe.

– Milenko ju je prihvatio kao svoju kćer. Nikada nisam vidjela da tuku Bettinu. Samo sam je ja tukla, kako to roditelji često rade – kazala je Christine. Bettina je sada u sigurnoj kući i veseli se povratku u Njemačku.

Komentara 17

MO
mozel
21:05 30.05.2012.

Njemacke novine donose vjesti da su bosanci cigojne, romi i prenose sve sta je rekao njihov jedan susjed musliman kako su zlostavljali malu, sada 19 godisnjakinju.Nikakvu zivotinju nitko nebi ovako zlostavljao kako ovaj musliman prica uzasno.

BI
Biker
21:05 30.05.2012.

Koliko vidim , nisu to bosanci, po imenu se vidi da se radi o Srbinu , Srbi su porijekla romskog , zato nije ni cudo , jedno mi nije jasno kako je ta glupa Svabica sve to dozvolila , najvjerojatnije je i ona Rumunjskog porijekla ... Eto spojile se dvije ciganjske familije Srpska i Rumunjka nastala katastrofa ... Ovo nije ni za dozivotnu robiju .... STRAHOTA ... jadna curica ....

EN
EndemskaVrsta
20:41 30.05.2012.

Žalosno, ali relevantno - ti \'Bosanci\' su romske nacionalnosti, pa mnogo toga što se čini nevjerojatnim postaje donekle objašnjvijim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije