Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u italiji

Banditi zapalili vozila i pobacali čavle po autocesti, no pljačka im propala

talijanska policija
Andreas Gebert/DPA/Pixsell
27.11.2014.
u 10:29

Danas u 6.40 sati na autocesti A1 Milano – Rim, između Lodija i Piacenze, banda je pokušala zaustaviti kombi koji prevozi novac

Propao je spektakularni pokušaj pljačke kombija s novcem. Danas u 6.40 sati na autocesti A1 Milano – Rim, između Lodija i Piacenze, banda je pokušala zaustaviti kombi koji prevozi novac. Banditi su zapalili nekoliko automobila i kamiona, te po cesti pobacali čavle, kako bi zaustavili kombi s novcem i vrijednostima. Dva automobila u pratnji blindiranog kombija su zaustavljena zbog čavala na cesti, ali je kombi uspio izbjeći zasjedu i stići do odredišta.

Banditi su u bijegu. Vatrogasci su na mjesto zasjede stigli u sedam sati i zagasili požar na automobilima i kamionima koji su podmetnuli pljačkaši. Dio autoceste na kojem je pokušan napad na kombi s novcem je zatvoren. Pretpostavlja se da je banda pljačkaša sastavljena od tri osobe za kojima se traga.

>>Naoružani razbojnici iz banke odnijeli nekoliko stotina tisuća kuna

>>Skriven iza maske zaprijetio pištoljem i opljačkao poštu u Zagrebu

Komentara 1

JO
jozomali
22:01 27.11.2014.

prošo sam 52 zemlje svijeta...od kojih su neke najopasnije kao JAR, Brazil, Kostarika, Meksiko....i sl. i ipak sam jedan put opljačkan a drugi put okraden samo u Italiji....prepuna je šlj am a iz svih dijelova svijeta....a južni dio (sve južnije od Rima) treba preorati skupa sa negativcima i posadit lavandu i masline...pa da bude neke koristi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije