Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksualni manijak još uvijek na slobodi

Australac optužen jer je tajno snimio više od 200 osoba u javnim toaletima

Toalet
Foto: Pixabay
22.04.2017.
u 16:30

Iako će priznati krivnju po svim točkama optužnice, jamčevina mu omogućuje da bude na slobodi

Muškarac iz Sydneya optužen da je tajno, u javnim toaletima snimio više od 200 osoba, među kojima su bili i maloljetnici, na sudu je rekao da je to radio zbog "vlastita seksualnog zadovoljstva", izvijestio je u srijedu sud.

Četrdesetgodišnji Benjamin Moorhouse navodno je tijekom veljače i ožujka postavio tajne kamere ispod umivaonika u javnim toaletima na nekoliko željezničkih postaja i u trgovačkom centru u Sydneyu i okolici, stoji u priopćenju suda. 

Uhićen je 22. ožujka, a optužnica ga tereti po pet točaka za nedopušteno i kažnjivo snimanje osoba u privatnim trenucima zbog "vlastita seksualnog uzbuđenja i zadovoljenja pohote".

Dvije točke daju dodatnu težinu optužnici, s obzirom na to da je među snimljenim osobama i dvoje maloljetnika, mladić i djevojka mlađi od 16 godina. 

Moorhouseov je odvjetnik kazao da će njegov klijent priznati krivnju po svim točkama optužnice. 

Lokalni mediji pišu da se optuženik u srijedu pojavio pred sudom, a jamčevina mu omogućuje da bude na slobodi. Ponovno ročište zakazano je za 31. svibnja. 

>> Šokirana majka: Moja kći će živjeti u strahu jer je pedofil dobio uvjetnu

>> Kanadski milijarder: Želim seks s tvojom ženom, plaćam 2 milijuna $

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije