Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NITKO JOJ NIJE POMOGAO

Šokantna snimka: Manijak primio ženu za kosu i vukao je preko ulice

nasilnik
Foto: screenshot/youtube
22.08.2016.
u 14:05

Pred kraj snimke muškarac dolazi do rubnika, nakon čega pušta ženu.

Društvenim medijima širi se šokantna snimka na kojoj muškarac preko ceste vuče ženu koju drži za kosu. Iako se ne zna točna lokacija na kojoj je snimka nastala, pretpostavlja se da dolazi iz Kine, piše The Sun.

Na snimci koja traje nešto više od minute može se vidjeti kako muškarac vuče ženu koja vrišti i kojoj nitko ne prilazi u pomoć. Automobili su uredno stali na cesti te su nastavili voziti kao da se ništa nije dogodilo. 

Pred kraj snimke muškarac dolazi do rubnika, nakon čega pušta ženu. 

>> Besraman otac! Pogledajte kako je iskoristio djevojčicu

Ključne riječi

Komentara 22

AC
acer7
14:45 22.08.2016.

nadam se da će platiti kaznu jer nisu išli preko zebre

GO
gooniegoogoo
14:58 22.08.2016.

Bilo bi manje šokantno da je žrtva kojim slučajem muško. Tad ne bi bilo za novine. Živjela ravnopravnost.

DI
dokazano.istinito
16:22 22.08.2016.

isti ovaj "hrvatski" list ,kojeg zovu "vecernji" a kojeg uredjuju komunisti i srbi,kada je u vlast bio prvi demokratski i jedini predsjednik Egipta Mursi,sirio svaki dan propagandu o Mursiju ,kao "te on dozvoljava bradu,te on dozvoljava zenama maramu na glavu i u tv"..i svaki dan sirili propagandu samo sto je on bio pravedan....a kada je na vlast vojnim pucom dosao diktator Sisi ubijajuci studente, vukuci zene kroz ulice zive pred smrt,e onda je ovaj "hrvatski" list,prestao da informise ,jer takav im moral

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije