Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesavjestan rad

Aqvapark u Dugopolju u problemu, policija prijavila direktoricu

\'prva...Dugopolje....230505 rotor...Dugopolje...Autoput... Snimio:Tino Juric                               \'
Arhiva VL
19.03.2011.
u 11:54

Hermina Mimica Krivić izdala je nalog računovodstvu da isplati 537.700 kuna tvrtki Arching za izradu dokumentacije za koju je, smatraju u policiji, znala da nije izrađena

Direktoricu tvrtke Margaritum d.d., koja stoji iza projekta izgradnje aqvaparka Dalmatia u Dugopolju, Herminu Mimicu Krivić splitska je policija prijavila za nesavjestan rad u službi. Naime, 3.12.2009. izdala je nalog računovodstvu tvrtke da isplate 537.700 kuna tvrtki Arching d.o.o. iz Splita, u vlasništvu arhitekta Srđana Šegvića, za izradu dokumentacije za aqvapark, za koju je, smatraju u policiji, znala da nije izrađena. Osim za nesavjesno gospodarsko psolovanje, terete je i za krivotvorenej službenih isprava.

Komentara 1

ME
mellifera196666
12:37 19.03.2011.

Konačno se počela otvarati Pandorina kutija zvana Dugopolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije