Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORI SE S TEŠKOM BOLEŠĆU

Apel za pomoć malom Gabrijelu: 'Pokažimo mu da nije sam. Svi zajedno za sretniji Božić'

Gabrijel Hercigonja Puljić
Foto: Facebook
19.12.2019.
u 12:34

Obitelji Hercigonja Puljić iz Preloga treba financijsku pomoć

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma uputila je na apel na društvenim mrežama za pomoć četverogodišnjem Gabrijelu iz Preloga koji se na zagrebačkom Rebru bori s teškom bolešću.

"Dragi prijatelji i svi dobri ljudi velika srca! Danas smo od naših članova UOLL-a iz Preloga dobili zamolbu, da je potrebna financijska pomoć obitelji Hercigonja Puljić iz Preloga, čiji je 4,5 godina star, sin blizanac teško obolio i nalazi se na liječenju u KBC Zagreb Klinici Rebro. Dijagnoza je Akutna limfoblastična leukemija, a zove se Gabrijel. Imaju i stariju sestru, koja ide u školu. Svakodnevni boravak jednog roditelja uz dijete u bolnici iziskuje puno veće troškove od primanja roditelja, te molimo dobre ljude da, ako su u mogućnosti, olakšaju ovu situaciju", poručili su iz UOLL-a.

- Primatelj UOLL

- IBAN: HR5123400091116005263

- Vlasnik računa: Sanja Kovačić, Udruga oboljelih od leukemije i limfoma

- swift: PBZGHR2X

- poziv na broj 02 171219

- svrha uplate: Za Gabrijela

Komentara 1

GL
GlasnaJasna
14:28 19.12.2019.

Sretan ti Božić mali anđele. sa tobom sam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije