Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kotromanović napao Plenkovića, Stiera i Šeksa: 'Što ste radili dolje dva dana, domoljubi?'

"Za divno čudo, sada ista gospoda kažu da su zabrinuta, ma mogu misliti"
01. studenoga 2016. u 18:30 162 komentara 54307 prikaza
Ante Kotromanović
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Bivši ministar obrane Ante Kotromanović na Facebooku je napao premijera Andreja Plenkovića i ministra vanjskih poslova Davora Ivu Stiera u povodu uhićenja bivših pripadnika HVO-a u Orašju u BiH.

– Samo nekoliko dana nakon spektakularno uspješnog posjeta našeg premijera Plenkovića i ministra vanjskih poslova Stiera našoj dragoj i susjednoj zemlji BiH, slučajno su uslijedila hapšenja bivših pripadnika HVO-a iz malog Orašja, ali i jedinog mjesta u Posavini koje se uspjelo obraniti od srpske agresije. Za divno čudo, sada ista gospoda vele da su zabrinuta, ma mogu misliti. Pitanje je što ste radili dolje dva dana? A baš volim ove čiste, bezgrešne, nepogrešive domoljube. Dobro je da su oni komunistički gadovi i j...vjetri na čelu sa Zokijem pali, dobro je jer su oni hapsili i izručili sve generale od Blaškića do Brodarca. Ajmo, Šeks, daj neki savjet što da napravimo. Revolucija! – objavio je Kotromanović.

>> 'Hrvatski veleposlanik u Sarajevu dobio jasne upute u vezi s uhićenjem pripadnika HVO-a'

>> Vlada Posavske županije: Hrvati i HVO su vodili obrambeni rat. Udruge branitelja: Uhićenjem se zastrašuju mještani Orašja!

SightRun
PAMETNIJE TRČANJE
Oduševljeni smo: Aplikacija koja spaja tehnologiju, trčanje i putovanja

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar Marceluswallace
  Marceluswallace:

  Ante sto je s mig-ovima?

 • ruhige:

  Koliko se sjećam za vrijme SDP-ove vlade BiH službama se dozvolilo vršljanje po našoj arhivi

 • Marko1337:

  Javlja se hrvatski ratni vojni invalid Vojvoda: ANTE KOTROMANOVIĆ 286. ALKA – 2001. "A najviše pozdrava mom osobnom prijatelju, vojvodi sinjskom, general – bojniku Mirku Norcu!"