Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENJA U BIH

Kotromanović napao Plenkovića, Stiera i Šeksa: 'Što ste radili dolje dva dana, domoljubi?'

Ante Kotromanović
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/3
01.11.2016.
u 18:30

"Za divno čudo, sada ista gospoda kažu da su zabrinuta, ma mogu misliti"

Bivši ministar obrane Ante Kotromanović na Facebooku je napao premijera Andreja Plenkovića i ministra vanjskih poslova Davora Ivu Stiera u povodu uhićenja bivših pripadnika HVO-a u Orašju u BiH.

– Samo nekoliko dana nakon spektakularno uspješnog posjeta našeg premijera Plenkovića i ministra vanjskih poslova Stiera našoj dragoj i susjednoj zemlji BiH, slučajno su uslijedila hapšenja bivših pripadnika HVO-a iz malog Orašja, ali i jedinog mjesta u Posavini koje se uspjelo obraniti od srpske agresije. Za divno čudo, sada ista gospoda vele da su zabrinuta, ma mogu misliti. Pitanje je što ste radili dolje dva dana? A baš volim ove čiste, bezgrešne, nepogrešive domoljube. Dobro je da su oni komunistički gadovi i j...vjetri na čelu sa Zokijem pali, dobro je jer su oni hapsili i izručili sve generale od Blaškića do Brodarca. Ajmo, Šeks, daj neki savjet što da napravimo. Revolucija! – objavio je Kotromanović.

>> 'Hrvatski veleposlanik u Sarajevu dobio jasne upute u vezi s uhićenjem pripadnika HVO-a'

>> Vlada Posavske županije: Hrvati i HVO su vodili obrambeni rat. Udruge branitelja: Uhićenjem se zastrašuju mještani Orašja!

Komentara 162

Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
18:37 01.11.2016.

Ante sto je s mig-ovima?

RU
ruhige
18:36 01.11.2016.

Koliko se sjećam za vrijme SDP-ove vlade BiH službama se dozvolilo vršljanje po našoj arhivi

MA
Marko1337
18:39 01.11.2016.

Javlja se hrvatski ratni vojni invalid Vojvoda: ANTE KOTROMANOVIĆ 286. ALKA – 2001. "A najviše pozdrava mom osobnom prijatelju, vojvodi sinjskom, general – bojniku Mirku Norcu!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije