Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK ODLAZI

Anita Nosić napušta načelničku fotelju: Poziciju prepušta Petričeviću

Anita Nosić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
19.02.2020.
u 23:07

Osim gubitka pozicije, očekuje je izbacivanje iz stranke i otplata kredita u cijelosti

HDZ-ova načelnica Lovreća Anita Nosić u četvrtak bi trebala prepustiti poziciju svom zamjeniku Petru Petričeviću.

Informacija je potvrđena iz Ministarstva uprave kojem je primopredaja najavljena iz općine. Ministarstvo je inače najavilo novu inspekciju i zaprijetili kaznom od 30.000 kuna HDZ-ovoj mladoj načelnici ako ne napravi primopredaju vlasti. Jer su je obavijestili da još od 7. veljače ne smije obnašati funkciju, pišu 24sata.

U HDZ-u je čeka izbacivanje iz stranke jer smatraju da je naštetila ugledu HDZ-a. Barem ako ostane sadašnje stranačko vodstvo.

Protiv Nosić je i državna agencija APN pokrenula postupak naplate kredita u cijelosti. Nosić je ostalo otplatiti još oko 72.000 eura od 80.000 eura koje je podigla za stan. Poslala je pismo u državnoj agenciji da će sve svoje obveze podmiriti.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar LindaAU87
LindaAU87
23:36 19.02.2020.

Vгhunski рrsаti рilići samо na ovom mjеstu! Slijеdite vezu i neće vаm biti žаo! ---- http://kisstok.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije