Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

VIDEO Amerikanci slave ženu iz Srbije: Spasila dječaka kojeg je majka ostavila na hladnoći

Uskoro su stigli policajci i vatrogasci, no s djetetom je, srećom, sve bilo u redu
11. siječnja 2019. u 11:55 54 komentara 21106 prikaza
Irena Ivić spasila je dijete u Milwaukeeju
Foto: Milwaukee County Transit System

Irena Ivić, žena podrijetlom iz Srbije, zaslužila je odlikovanje u SAD-u nakon što je spasila pothlađeno dijete koje je cestom hodalo boso.

Pljačka hotela S njom nema šale VIDEO Pogledajte kako je djelatnica hotela otjerala pljačkaša

Dogodilo se to 22. prosinca, kada je Ivić, vozeći autobus ulicama Milwaukeeja, spazila dječaka mlađeg od godinu dana kako hoda nogostupom bez obuće, odjeven samo u dječji kombinezon i pelenu.

Pogledajte video:

Ivić je odmah zaustavila autobus i prešla prometnu ulicu kako bi spasila uplakano dijete. Donijela ga je u autobus, gdje je jedna putnica dala kaput kako bi dječaku bilo toplo dok je Irena zvala pomoć.

Uskoro su stigli policajci i vatrogasci, no s djetetom je, srećom, sve bilo u redu. Policija kaže da je dječaka vani ostavila majka koja je možda imala psihičkih problema. Mališan je na kraju odveden ocu.

Pljačka sata i prstena Vlasnik draguljarnice VIDEO Pogledajte kako je u nekoliko sekundi ostao bez skupocjena sata i prstena

Tvrtka javnog prijevoza pohvalila se činom svoje vozačice objavivši video u kojemu se vidi događaj, a njezino djelo naišlo je i na odobravanje mnogih korisnika društvenih mreža.

– Ova imigrantica rođena u Srbiji nije naišla na zid kada je došla ovamo. To je prava priča o imigraciji – napisao je jedan tviteraš aludirajući na zid na granici s Meksikom koju želi izgraditi vlast predsjednika Donalda Trumpa.

Coronavirus - Traffic control Neustrelitz
NISU NIŠTA PRIMJETILI
Policija na autocesti zaustavila oca i sina: U nevjerici su gledali u stražnje sjedalo
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
  • prajdali100:

    Normalan postupak normalne osobe.

  • kesizubac:

    Žena zaslužuje pohvale....

  • 8.000 eura, 8.000 eura!:

    Zar je uopće važno odakle je netko? Svaka pohvala ovoj ženi, ali u naslovu nebi trebalo stajati odakle je netko. To se može navesti u članku jer svugdje u svijetu ima ljudi koji bi to učinili.