Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S njom nema šale

VIDEO Pogledajte kako je djelatnica hotela otjerala pljačkaša

Pljačka hotela
Foto: Davie Police Dept.
05.01.2019.
u 17:22

Nakon okršaja koji je trajao gotovo pet minuta pljačkaš je preskočio pult i zbrisao praznih ruku

Američka policija istražuje neuspjelu oružanu pljačku koja se dogodila u gradu Davie u Floridi, a sve je snimila nadzorna kamera.

Pljačka se dogodila prošli mjesec, a policija je ovaj tjedan objavila detalje. Na snimci se može vidjeti kako maskirani muškarac ulazi u hotel, preskače pult i hvata djelatnicu hotela za vrat. Prvo ju je tražio da otključa sef, ali ona mu je odgovorila da nema šifru.

Pogledajte video pljačke:

Potom ju je zatražio da otvori blagajnu, no tada je naišao gost hotela, a djelatnica je krenula zapomagati.

Nakon okršaja koji je trajao gotovo pet minuta pljačkaš je preskočio pult (uz pomoć bijesne djelatnice koja ga je pogurnula) i zbrisao praznih ruku.

Ključne riječi

Komentara 3

ZN
Znam
00:20 06.01.2019.

To je Beljak

FR
FrancesPerez
18:50 05.01.2019.

Izrađujem više od 7 tisuća dolara mjesečno radeći skraćeno radno vrijeme. Čula sam da mi drugi ljudi govore koliko novca mogu zaraditi na internetu, pa sam odlučio da ga pogledam. Pa, počinjem raditi i potpuno promijeni moj život. ==========>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije