Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆEN NA DJELU

Američki senator McCain igrao poker tijekom rasprave o Siriji

john mccain
Reuters/PIXSELL
04.09.2013.
u 08:28

McCain, sudeći prema sarkastičnom komentaru na Twitteru, nije mislio da je učinio nešto loše

John McCain, američki senator i bivši kandidat za predsjednika, uhvaćen je kako igra poker na svom mobitelu tijekom rasprave Kongresa o situaciji u Siriji, piše Huffington Post. Fotografija na kojoj se jasno vidi kako McCain igra poker proširila se internetom.

McCain je uskoro shvatio da je uhvaćen na djelu, ali, sudeći prema sarkastičnom komentaru na Twitteru, nije mislio da je učinio nešto loše.

"Skandal! Uhvaćen sam kako igram igricu na iPhoneu na raspravi Senata koja je trajala više od tri sata - najgore od svega je što sam izgubio", napisao je McCain na Twitteru.

Unatoč McCainovu nonšalantnom stavu, fotografija je naišla na vrlo negativne reakcije korisnika Twittera koji nisu mogli vjerovati da senator na ovakav način gubi vrijeme dok ga plaćaju porezni obveznici, piše Mashable.

McCain je inače već duže vrijeme zagovaratelj vojne intervencije u Siriji, no jučer je rekao da bi prijedlog predsjednika Baracka Obame o intervenciji dugoročno mogao biti osuđen na propast. McCain je rekao da će podržati Obamin prijedlog ako bude doveo do promjene situacije na bojištu.

>> Jastreb McCain, senator koji bi želio ratovati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije