Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Albanija će prihvatiti još tri zatvorenika iz Guantanama

guantanamo
AFP
24.02.2010.
u 16:04

S ovom trojicom novih ukupan broj zatvorenika koje je Albanija prihvatila iz kontroverznog američkog zatvora na Kubi povećan je na 11, a među njima nalazi se i pet Ujgura.

 Albanija će prihvatiti još trojicu bivših zatvorenika iz američkog zatvora Guantanamo, prenosi danas agencija Tanjug izjavu glasnogovornika albanskog ministarstva unutarnjih poslova.

S ovom trojicom novih ukupan broj zatvorenika koje je Albanija prihvatila iz kontroverznog američkog zatvora na Kubi povećan je na 11, a među njima nalazi se i pet Ujgura. Tirana će prihvatiti po jednog Tunižanina, Egipćanina i Libijca, rekao je albanski glasnogovornik.

- Odluku smo donijeli u skladu sa sporazumom između Albanije i Sjedinjenih Država - objasnio je on i dodao da dvije zemlje sada dogovaraju uvjete transfera ovih zatvorenika. Amerikanci postupno prazne svoj kontroverzni zatvor u kojem su pritvorene osobe uhićene u borbama protiv terorista, posebice u Afganistanu.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
16:34 24.02.2010.

Mogu lagano sve da ih prebace u aljbaniju, tamo se komotno osećaju ko kod svoje kuće !

Avatar Zmija
Zmija
18:55 24.02.2010.

Acide, ova ti nije bas neka. E pa kad se tebi dala prilika da komentarises o Albaniji, ko da znas kak je tamo! O bjednoga li ti covjeka, bjednoga li ti morala!

Avatar Zmija
Zmija
19:13 24.02.2010.

Vidim da Olujom nisu rijesena neka pitanja u moju dragu RH. Dobro izmislit cemo nesto po tom pitanju! A drugo, acide mi Albanci na Balkanu jesmo na svome!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije