Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Albanija će prihvatiti još tri zatvorenika iz Guantanama

S ovom trojicom novih ukupan broj zatvorenika koje je Albanija prihvatila iz kontroverznog američkog zatvora na Kubi povećan je na 11, a među njima nalazi se i pet Ujgura.

Komentari 5

OB
-obrisani-
16:34 24.02.2010.

Mogu lagano sve da ih prebace u aljbaniju, tamo se komotno osećaju ko kod svoje kuće !

VL
Avatar Zmija
Zmija
18:55 24.02.2010.

Acide, ova ti nije bas neka. E pa kad se tebi dala prilika da komentarises o Albaniji, ko da znas kak je tamo! O bjednoga li ti covjeka, bjednoga li ti morala!

VL
Avatar Zmija
Zmija
19:13 24.02.2010.

Vidim da Olujom nisu rijesena neka pitanja u moju dragu RH. Dobro izmislit cemo nesto po tom pitanju! A drugo, acide mi Albanci na Balkanu jesmo na svome!

VL
UK
Ugo Kajvez
12:25 25.02.2010.

Jadna zemlja ta Albanija, prvo ih rusi, pa kinezi pa dragi vođa enver hođža (usput pa malo srbi) pa sad ameri sprc..i, stalno su nećija kolonija ..... nikada svoji ..... a još ih čeka generalna frka sa srbima .... jad i bijeda ...

VL
Avatar Zmija
Zmija
13:26 25.02.2010.

Serbeki! Kad se prikopcate na web.stranicama VL, najprije skinite opanke operite si noge jer vam smrde noge da pdne covjek u nesvijest. A sto se tice problema sa Srbistanom, taj problem mi Albanci mozemo rijesit i morat cemo da gaa rijesimo, a kad dodje vrijeme to ce bit do gableca sve cisto i ostat ce beogradski pasaluk.A funkcioniranje i teritorijalni integritet te nove drzave, Beogradski Pasaluk, Beckim sporazumom, garant ce bit Albanska strana. Ne brinite vi brigu, nece smit nitko vas dirnut.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.