Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ KATARZE

51 posto Srba ne bi izručilo Mladića Haagu, za 40% je heroj

'POKBIH...SARAJEVO...RATKO MLADIC...SNIMIO BRACO SELIMOVIC'
'BRACO SELIMOVIC'
16.05.2011.
u 13:34

Samo bi ga sedam posto prijavilo iako je nagrada vrtoglavih 10 milijuna eura

Apsolutna većina građana Srbije, 51 posto, ne bi izručila Ratka Mladića Haagu, a samo bi ga sedam posto prijavilo iako je nagrada vrtoglavih 10 milijuna eura. To je pokazalo najnovije istraživanje javnog mnijenja.

Samo trećina ispitanika podržava Mladićevo uhićenje, a 40 posto anketiranih smatra da je on heroj.

Ključne riječi

Komentara 22

VV
Vuk_Vuk
14:42 16.05.2011.

Ovo prlazi granice ukusa..... Vama su vasi generali heroji i junaci nama su nasi..... E, sada to \"krvnik sa balkana\" je toliko glupo....Mislim, zna se koji je narod bio krvnik u prva dva svetska rata a, i u ovom zadnjem.....Vama su vasi politicari utuvili u glavu da ste jadne zrtve......a, surova stvarnost je da je sa sve tri strabe bilo zlocina.....

OB
-obrisani-
14:46 16.05.2011.

glupost....smesno....prodali bi mi mamu i za mnogo manje pare a kamoli milione....sve i da nije toliko ucenjen,povredio je ponos srba takvim zlocinom i stavio nas u ravan ustasa i turaka,dao im je za pravo da se porede sa nama....a to je neoprostivo.

OB
-obrisani-
14:04 16.05.2011.

Ankete kao mjerilo nečega??? Čitao sam na nekom njihovom portalu o toj anketi i rezltatima. 90% ih je reklo da bi prodalo mamu za 10mil. eura a kamoli balkanskog krvnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije