Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ KATARZE
Povratak na članak

51 posto Srba ne bi izručilo Mladića Haagu, za 40% je heroj

Samo bi ga sedam posto prijavilo iako je nagrada vrtoglavih 10 milijuna eura

Komentari 22

OB
-obrisani-
14:04 16.05.2011.

Ankete kao mjerilo nečega??? Čitao sam na nekom njihovom portalu o toj anketi i rezltatima. 90% ih je reklo da bi prodalo mamu za 10mil. eura a kamoli balkanskog krvnika.

VL
VV
Vuk_Vuk
14:42 16.05.2011.

Ovo prlazi granice ukusa..... Vama su vasi generali heroji i junaci nama su nasi..... E, sada to \"krvnik sa balkana\" je toliko glupo....Mislim, zna se koji je narod bio krvnik u prva dva svetska rata a, i u ovom zadnjem.....Vama su vasi politicari utuvili u glavu da ste jadne zrtve......a, surova stvarnost je da je sa sve tri strabe bilo zlocina.....

VL
OB
-obrisani-
14:46 16.05.2011.

glupost....smesno....prodali bi mi mamu i za mnogo manje pare a kamoli milione....sve i da nije toliko ucenjen,povredio je ponos srba takvim zlocinom i stavio nas u ravan ustasa i turaka,dao im je za pravo da se porede sa nama....a to je neoprostivo.

VL
CH
chainsaw.
15:00 16.05.2011.

“Apsolutna većina građana Srbije, 51 posto”…. ------------------------------------------------------------------------- lol, e dobra vam je ta ‘apsolutna’ vecina. ankete su ovdje irelevantne. bitno je da se gos’n djeneral rale pronadje, gurne pred sud pa onda neka anketari opet pitaju ljude kako se osjecaju zbog toga.

VL
UN
unbekant
15:27 16.05.2011.

u svakom slucaju vlada Srbije ne bih izdala Mladica Haggu,pa ni je u njih HDZ na vlasti

VL
OB
-obrisani-
15:32 16.05.2011.

UREDNIK 4 i pol reda teksta i “duplerica“ Ratka Mladića, nije valjda da još i plačate ljude za to? No on je za Srbe heroj i što je tu sporno, u ratu postoje najmanje dvije strane i jednima je onon heroj i ne bi ga dali ni za 10 miliona € a neki bi ga dali i za manje ali nakon male dorade kostiju lica i zubi, neka im je heroj. Nego sada me zanima čemu ovakav uradak? Mi znamo da većina u Srbiji misli isto kao 1991 god, treba li ovo sada biti neko upozorenje Hrvatima o njihovim namjerama, trebamo li to shvatiti kao neku srpsku vrlinu ili je u igri nešto treće?

VL
MA
max
15:47 16.05.2011.

Znaci 7% srba misli da je taj krvnik zlocinac, ostali kazu da je to sto je radio u redu. I mi takvima ukidamo vize i dozvoljavamo im da kroce u hrvatsku?

VL
OB
-obrisani-
18:55 16.05.2011.

16.05.2011. u 15:47h nitko nikic je napisao/la: Znaci 7% srba misli da je taj krvnik zlocinac, ostali kazu da je to sto je radio u redu. I mi takvima ukidamo vize i dozvoljavamo im da kroce u hrvatsku? -------------------------------------------------------------- Moždaa 7% građana Srbije kao što kažeš, a ne 7% Srba, što je velika razlika!!! Ali hajde neka ga neko proba prodati odnosno izdati, i sasvim jasno će se znati ne samo njegova sudbina nego i sudbina celokupne njegove familije, i ne samo familije nego i svih onih koje voli i koji su dobri sa njim!!! A ti nikogoviću kome ćeš uvoditi sankcije i nekakve tamo vize, nas sasvim i u potpunosti zabole ćurka!!!.

VL
PP
pero perić
19:06 16.05.2011.

ma dobro jutro Hrvatska!...i to mi je neko iznenađenje!...što ih nisu pitali i jesu li još za projekt velike srbije...postotak bi bio trocifreni!!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
19:39 16.05.2011.

kolko građana hrvatske bi skrivalo gotovinu, i bilo protiv izručenja? ajmo, junaci, da vidimo... svijet i jednog i drugog krivi za određene zločine, i njima su oni ratni zločinci, kako god mi pokušavali te ljude prikazati kao nekakve heroje i borce za pravu, našu stvar! mi možemo svašta reći, i omalovažavati, ali mladić je kao vojnik razbio naše regularne hrvatske snage. kad se zaputio u bosnu, pod šapom je začas imao 70-ak posto bih-a. skoro slično onom postotku katastarskih vlasnika/posjendika srba u bosni... kad je nato zaprijetio njemu, on ih je ko šmrkavce zavezao za ključne infrastrukturne objekte. pa nek ruše i ubijaju svoje ljude pred svjetskim ekranima. ideja točno kakva treba kad se boriš protiv nepobjedivog i nerazumnog protivnika kakav je nato. jemso li mi u hrvatskoj imali tu hrabrost pa tako prkosili jednoj takvoj sili? nismo. nikad. turci su nam radili što su htjeli, mađari i austrijanci također... oslobodili smo se ne radi naše snage i željem nego radi propasti tih carstava.

VL
DO
DoktorAmer
19:54 16.05.2011.

Strasno je da tako veliki broj gradjana Srbije simpatizira tog zlocinca. Ali me brine, da je slucajno \"nas\", koliko Hrvata bi bili za njegovo izrucenje, a koliko bi ga, usprkos zlocinima, simpatiziralo i stitilo. Ne znam odgovor, ali bojim se, prilican broj. Jer kad je \"nas\", sve mu se oprasta !

VL
OB
-obrisani-
20:37 16.05.2011.

hehehe... \"Heroj, a ne zločinac!\"... Balkan deja vu...

VL
A2
Alien 222
22:15 16.05.2011.

Ma sve su to zlocinci: Ante,Mladic,Naser i slicni, sve to treba u Hag i na dozivotnu ! Da nisu krivi ne bi se ni krili kao sto je to cinio Ante G i sad Ratko M.

VL
KA
kajinx
14:56 17.05.2011.

Ovaj narod treba početi plaćati ratnu odštetu Hrvatskoj, da konačno počnu dolaziti k svijesti (ako je imaju).

VL
MI
misko333
17:32 17.05.2011.

Bilo bi veoma celishodno objaviti ko je radio ispitivanje javnog mnjenja po ovom pitanju. Kažem ovo zato što sam ubedjen da podaci nisu tačni. Ja sam iz Srbije i odgovorno tvrdim da ogromna većina Srba jedva čeka da Mladić ode u Hag. Smučio se nama Srbima pre svih, jer smo kao zemlja, talac ludaka koji se krije po šumama, ako je još uvek živ. Prema tome gospodo novinari, ako objavljujete vest, objavite i njen izvor. Nemojte obmanjivati javnost i pljuvati više po Srbima!

VL
DJ
djanii
22:04 17.05.2011.

Eto vidite zašto im nije uvjet da uđu u EU ,zato što drže svoje i kad nisu u pravu uvijek lažu i laž prelazi u istinu pogotovo to pali kod prijatelja im Engleza koji ih velikodušno podržavaju,zato mi podržavajmo bar Arape pa nek ih u zrak dižu i u londonu šugavome i u smrdiji. bitno da j Gotovina u zatvoru,a ovu dvojicu pustite nije bitno,ali svi smo mi Gotovina,ima nas još bar pola milijuna za onu stvar kada se gusta magla spusti

VL
OB
-obrisani-
11:51 18.05.2011.

17.05.2011. u 22:04h djanii je napisao/la: Eto vidite zašto im nije uvjet da uđu u EU ,zato što drže svoje i kad nisu u pravu uvijek lažu i laž prelazi u istinu pogotovo to pali kod prijatelja im Engleza koji ih velikodušno podržavaju,zato mi podržavajmo bar Arape pa nek ih u zrak dižu i u londonu šugavome i u smrdiji. bitno da j Gotovina u zatvoru,a ovu dvojicu pustite nije bitno,ali svi smo mi Gotovina,ima nas još bar pola milijuna za onu stvar kada se gusta magla spusti -------------------------------------------------------------------- Gusta magla se izgleda spustila tebi u glavi, i nikako da se podigne očigledno!!!.

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
08:11 20.05.2011.

Samo bi ga sedam posto prijavilo iako je nagrada vrtoglavih 10 milijuna eura. To su priče za malu djecu.Za te novce bi sam sebe prijavio. Izručenje Mladića i priznanje Kosova je prvi uvjet za ulazak Srbije u EU.

VL
OB
-obrisani-
12:31 22.05.2011.

20.05.2011. u 08:11h NJUŠKALO je napisao/la: Samo bi ga sedam posto prijavilo iako je nagrada vrtoglavih 10 milijuna eura. To su priče za malu djecu.Za te novce bi sam sebe prijavio. Izručenje Mladića i priznanje Kosova je prvi uvjet zaza ulazak Srbije u EU. ---------------------------------------------------------- Uh pametno moje samo kad ti to tako kažeš, e onda mora da je tako 100%!!!.

VL
OB
-obrisani-
12:42 26.05.2011.

sve same ubojice.....Heroji....na svim stranama......kakvi smo mi to narodi ????

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.