Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA ZA KRAJ

Hrvatski vaterpolisti pobjedom nad Grcima izborili SP u Kazanju

Vaterpolo
Promo
26.07.2014.
u 15:45

Bilo je 11:7 na kraju i time smo osvojili peto mjesto.

Hrvatski vaterpolisti svladali su Grčku sa 11:7 u susretu za peto mjesto na Europskom prvenstvu u Budimpešti te se izravno plasirali na Svjetsko prvenstvo u Kazanju iduće godine.

Cilj je time ispunjen, ali i dalje ostaje neugodan osjećaj zbog poraza od Talijana, poraza koji nas je udaljio od borbe za medalju. Imamo kvalitetu, moglo se to vidjeti protiv Grka, koji su imali 2:0 i 3:1, ali naša obrana i napokon hrabre, odlučne i kreativne akcije u napadu učinile su svoje. Već u trećoj četvrtini bilo je 7:3 za Hrvatsku.

Grci su stigli do 7:5, ali nisu imali više šanse, ubrzo je bilo 9:6 i utakmica je postala kao rekreacija. Nekoliko smo nivoa bili iznad suparnika koji nam je znao zagorčati život u prošlosti.

Šteta, ova je reprezentacija imala kapacitete za biti među četiri najbolje reprezentacije...

>> Igrati za 5. mjesto nije ono za što smo se spremali

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kapica1
16:13 26.07.2014.

kako smo jeb... narod,kad su oni razmazeni bogati seronje ispali u Brazilu bez pravog ispaljenog metka svi ste ih zalili a sad kad se ovi decki koji treniraju po tri sata dnevno zavrsavaju fakultete donose redovito svjetske i europske medalje odmah ste se nasli napadati zbog dva kiksa.95% vas koji ser... protiv nezna niti plivati a kamoli da bi znali podici loptu na ruku u bazenu.

KA
kapica1
16:30 26.07.2014.

donekle.realan o cemu ti to pricas,kakovom "ozbiljnom vaterpolu",da li ti znas da je u Njemackoj trece ligaski igrac placen sa 2000€ i stan i hrana isto ako i golman Pavic (najbolji svjetki igrac i golman prosle godine), a da nekazem da je prosle godine cekao 10 mjeseci isplatu placa a to mu je bio jedini prihod te ima obitelj s dvoje djece...ma kako ste dezinformirani a ipak s usudjujete kritizirati...licemjeri i neznalice!

DU
Deleted user
15:55 26.07.2014.

znači predzadnji smo od svih reprezentacija koje igraju ozbiljan vaterpolo, jedino su španjolci iza nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije