Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budućnost televizije

Hoće li YouTube zamijeniti televiziju?

'televizija'
''
02.11.2011.
u 10:14

Do sada smo YouTube znali po amaterskim snimkama, glazbenim spotovima i raznim ilegalnim snimkama ozbiljnih TV kuća. No čini se da se situacija polako mijenja.

Google TV u suradnji s YouTubeom planira pokrenuti stotinu televizijskih programa od kojih bi prvi počeo s radom već ovaj mjesec, javlja BusinessInsider.

U novu generaciju interaktivne televizije Google planira uložiti 100 milijuna dolara što je samo početni kapital.

Suradnici na ovom velikom projektu neka su zvučna imena poput Madonne, koja će biti zadužena za plesni program, ili  Ashtona Kutchera i Shaquillea O'Neala koji će uređivati humoristični program, dok će različiti svjetski mediji poput Reutersa i Wall Street Journala također imati svoje programe.

Iz Googlea su također najavili novu interaktivnu platformu Google TV 2 koja će na jednom sučelju prikazivati programe iz različitih izvora, od YouTubea, raznih kabelskih programa, ali i sa stranica za unajmljivanje videa.

Tko zna, možda će televizija koju do sada poznajemo za nekoliko godina biti prošlost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije