Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi broj nakon pokolja

Charlie Hebdo rasprodan u tri milijuna primjeraka!

Charlie Hebdo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
14.01.2015.
u 17:21

Naslovna stranica časopisa na kojoj je karikatura proroka Muhameda obišla je cijeli svijet, ali i razljutila brojne Muslimane

Prvo izdanje francuskog satiričnog tjednika "Charlie Hebdo" nakon pokolja u kojem je poginulo 12 osoba, rasprodano je danas u čak tri milijuna primjeraka. Naslovna stranica časopisa obišla je cijeli svijet, ali i razljutila brojne Muslimane.

Charlie Hebdo inače se tiskao u 60.000 primjeraka, ali ovaj put su ga tiskali u tri milijuna primjeraka. Brojni europski listovi u znak solidarnosti objavili su karikature iz francuskog tjednika.

Na naslovnoj stranici ovog broja časopisa nalazi se karikatura proroka Muhameda koji drži natpis "Ja sam Charlie". I ova karikatura izazvala je gnjev među Muslimanima jer drže da je to uvreda za njihovu vjeru.

>> Vecernji.hr pridružuje se akciji u spomen na masakr u redakciji lista Charlie Hebdo

>> Nova snimka braće Kouachi nakon napada u Parizu!

Komentara 11

Avatar antonija17
antonija17
17:42 14.01.2015.

Ovi se igraju muslimanima dok netko nece opet nastradat. Neznam zasto je nekome demokratski se ismijavat iz tude religije. Zar je narod u svijetu toliko poludijo.

Avatar viki_nuland
viki_nuland
21:39 14.01.2015.

Samo vi dalje potpaljute muslimane ima ih samo milijardu i sest stotina miljuna. Cak da je i svaki milijunti dovoljno lud, to ispada da ih je barem 1600 dovoljno poludilo da im padne na pamet ici "osvecivati" proroka koji je mrtav vec stoljecima. Nisu li stari Rimljani govorili: "O mrtvima samo najbolje" ili "De mortuis nihil nisi bonum"

BA
bakulušić
18:06 14.01.2015.

Tko kaže i čini što hoće, čuje i dobije što neće. Tragično je što stradaju nevini. Kao taoci onih koji misle da je njihova sloboda bezgranična.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije