Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGA RESA

Halo, policija, kolega vam je pijan, dođite u kafić po njega!

noćna policija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
01.02.2014.
u 19:00

Službenik je radno vrijeme provodio uz alkohol u jednom kafiću

Umjesto da čuva granicu, djelatnik policijske postaje u Dugoj Resi u noći na subotu odlučio je zabaviti se u lokalnom kafiću Arka. Njegov šou glavna je dugoreška tema, a svi se zgražaju nad činom osobe koja bi trebala održavati red. Ne samo što je napustio radno mjesto nego je, dobro raspoložen i pod utjecajem alkohola, i plesao s konobaricom.

Međutim, u jednom je trenutku pretjerao i, kako pričaju očevici, postao nepodnošljiv. Stoga su iz kafića pozvali u pomoć njegove kolege. Graničnog policajca to nije nimalo zabrinulo. Kada je vidio policajce na vratima, mirno je izišao iz kafića, sjeo u svoj službeni automobil i dao se u bijeg.

Policijska potjera dugoreškim ulicama, srećom, nije dugo trajala. Završila je na potezu između Jarčeg Polja i Lipe, bez težih posljedica. Dugoreški plavac trijeznio se u policijskoj postaji. Kako neslužbeno doznajemo, imao je nešto više od jednog promila alkohola u krvi. Očekuje ga nekoliko prijava, od remećenja javnog reda i mira, opiranja službenoj osobi, do vožnje pod utjecajem alkohola.

Glasnogovornica PU karlovačke Andreja Lenard potvrdila je da će biti udaljen iz službe i da će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak.

>> Potjera kod Čakovca: Bježao policiji pa se zabio u stup

>> Filmska potjera u Šibeniku: Pijan bježao policiji pa se zabio u auto

Komentara 9

TM
tony_montana
12:08 01.02.2014.

šteta, čovjek je od naroda, ponese tomsonova pjesma, još koja runda i ples... a oni ovako sude, da je bio pijan...

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
12:32 01.02.2014.

Šef je bio ljubomoran zbog konobarice pa je uslijedila potjera.

Avatar commentator
commentator
20:14 01.02.2014.

Ne biti prestrogi prema "veselom policajcu."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije