Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jurnjava u gradu

Filmska potjera u Šibeniku: Pijan bježao policiji pa se zabio u auto

Potjera po Šibeniku
Foto: Sibenik.in, Facebook
12.01.2014.
u 13:42

Tijekom noći je 31-godišnji Šibenčanin umaknuo policijskoj kontroli, pa su angažirane dodatne snage da ga zaustave. "Pao" je oko 5 sati ujutro kad se sudario u policijski karavan postavljen u zasjedi

U Šibeniku se tijekom noći odvijala prava "filmska" potjera, jer je vozač automobilom bježao policiji, koja je bila u kontroli prometa.

Kako javlja Sibenik.in, vozač Audija nije htio stati jednom policijskom vozilu, pa su angažirane dodatne snage kako bi ga zaustavile. Oko 5 sati ujutro, nakon jurnjave šibenskim ulicama, uspjeli su mu napraviti zasjedu tako da je policijski karavan audiju prepriječio put. Audi se zbog brzine sudario s tim vozilom, ali ozlijeđenih nije bilo.

Očevidom je utvrđeno da je vozač Audija 31-godišnjak koji je bio alkoholiziran, zbog čega je u postaji zadržan na triježnjenju, a protiv njega slijedi i odgovarajuća prijava.

Komentara 1

DU
Deleted user
18:40 12.01.2014.

Kad se sudario u policijski karavan. Ovo je i za večernji previše da ne velim katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije