Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEĆU BJEŽATI'

Zoran Mamić prvi puta nakon pravomoćne presude: Sve što je Zdravko rekao je istina

Zagreb: Gledanje ždrijeba osmine finala UEFA EL u prostorijama Dinama
Luka Stanzl/PIXSELL
19.03.2021.
u 20:25

Ja ću ove godine navršiti 50 godina. Odradit ću, ako budem morao i kad budem morao, tu kaznu i želim poslije toga normalno živjeti - rekao je Zoran

Ponosan sam na cijeli klub, ali i na sebe. Bio sam i nakon ostavke u kontaktu s igračima i sa stožerom. Nismo mi ovo pripremali tri dana, nego danima prije tako da: ponos i sreća na sve njih  - rekao je u prvom intervjuu nakon potvrde presude Zoran Mamić, donedavni trener GNK Dinama, nakon Dinamovog prolaska u četvrtfinale Europske lige i veličanstvenog rušenja Tottenhama na Maksimiru.

POGLEDAJTE VIDEO: Mourinho u svlačionici Dinama

- Razgovarao sam i s Mourinhom poslije utakmice. Pohvalio je našu momčad - rekao je za RTL Mamić.

Pohvalio je i svoga pomoćnika, odnosno, sada već glavnog trenera Damira Krznara. 

-  Krki i ja smo dva tijela, jedna duša. Znamo se nešto manje od tridesetak godina. Petnaestak godina usko surađujemo. Pogledi na nogomet su nam jako slični. Filozofija, nekakva naša razmišljanja o nogometu, o igri nam je slična, kompatibilna. Niti on ima razloga kriti mene niti se ja moram ograđivati od njega, ne daj Bože. Prijateljstvo je to, prije svega.

POGLEDAJTE VIDEO: Krznar o ždrijebu

O Villarrealu

- Pokazali smo da možemo igrati s najboljima tako da Dinamo može igrati i s najboljima. Pripremit se dobro za tu utakmicu, prva je u Maksimiru. Pokušati napraviti ovdje dobar rezultat i onda otići u Španjolsku potvrditi, ja se nadam, polufinale. 

Još je jednom potvrdio da neće bježati od pravne odluke. 

- Što odluče i kako odluče, tako će i biti. Konzultirat ću se, prije svega, sa svojom obitelji, s odvjetnicima, situaciju da li, eventualno, postoji mogućnost, obzirom da imam i dijete do godinu dana, da su to neke promijenjene okolnosti koje nisu bile onog trenutka kad je presuda izricana. Međutim, ja sam, u načelu, spreman da to čim prije riješim. Ja ću ove godine navršiti 50 godina. Odradit ću, ako budem morao i kad budem morao, tu kaznu i želim poslije toga normalno živjeti - rekao je Zoran pa potvrdio kako je i njegov brat govorio na presici iz Mostara 'apsolutnu istinu' i kako 'institucije mogu to provjeriti ako žele'. 

- Naravno da oni moraju to provjeriti, ali velim, postoje mehanizmi. Policija, sudstvo, PNUSKOK. Tko radi sve te izvide može vidjeti da li je netko dolazio u Bosnu i Hercegovinu, u hotele, kad je prelazio granicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje navijača


 
Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
22:00 19.03.2021.

Više vjerujem Mamiću nego sucima. A možda je netko sucima dao više od pola mil ijuna eura da Mamića osude, tko zna.... Kriv je i onaj koji daje mito, ali još više je kriv onaj koji prima mito pogotovo kad se radi o tako visokoj poziciji kakva je sudačka. Prima novac i onda se to zove pravomoćna presuda. Treba ispitati sve u vezi sudaca, sve što je Mamić rekao, za Mamića se uglavnom sve zna. Naše sudstvo je močvara koju treba isušiti. Trea i Sessu dobro protresti. Što kaže naš uvijek razgovorljivi predsjednik? Sada ne nekako zašutio.

MA
Maya6
22:47 19.03.2021.

Drzi se Zoki, maestralan.posao si napravio sa momcadi!!samo naprijed dalje!!!drzi se i ne.odustaj od pravne bitke!!!

RO
roland
21:48 19.03.2021.

USKOK može sve provjeriti preko mobitela i preko sustava prelaska granice! Međutim, ima jedan ali...Da bi USKOK to uopće mogao početi provjeravati, potreban je nalog suda! Pokažite mi vi jedan sud i jednog suca u RH koji će odobriti forenziku mobitela i kretanja sudaca Županijskog suda u Osijeku. Tako da sve ovo što bi se trebalo provjeriti i štio je lako provjeriti jer se se točno može vidjeti kada je mobilni uređaj kojeg koristi Zdravko Mamić i mobilni uređaj kojeg koristi sudac bio na istom zemljopisnom prostoru, unutar iste bazne stanice, sve to se nikada neće provjeriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije