Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitao Mađarima

Zoran Mamić nakon povijesnog poraza: Ne živi se od onoga što je prošlo

Zoran Mamić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
16.09.2020.
u 21:33

- Ferencvaros je igrao na način koji smo očekivali. Nije nas iznenadio - kazao je strateg Modrih

Nogometaši zagrebačkog Dinama prvi put u svojoj povijesti u Europi su ispali od nekog mađarskog kluba. Pobjedničku seriju Modrih prekinuo je Ferencvaroš, koji je večeras u Budimpešti slavio rezultatom 2:1.

Streteg Dinama Zoran Mamić čestitao je protivniku, a novinarima kazao sljedeće:

- Nažalost, trebamo se spustiti, vratiti u realnost i shvatiti da nismo uspjeli ući u playoff. Moramo uhvatiti formu za doigravanje Europske lige, pred nama su nove utakmice i sutra je novi dan. Ne živi se od onoga što je prošlo, nego onoga što dolazi ispred nas. Mi želimo u Europskoj ligi napraviti dobar rezultat i ispraviti ono što smo danas propustili - rekao je i tome dodao:

- Ferencvaros je igrao na način koji smo očekivali. Nije nas iznenadio. Naravno da u pripremi nismo očekivali da ćemo primiti gol u prvoj minuti, međutim znali smo koje su njihove jake strane. Jednostavno, Ferencvaroš je iskoristio svoje prilike, a mi svoje nismo.

Nakon primljenog gola u prvoj minuti smo se relativno brzo oporavili, uhvatili konce igre i izjednačili. Nakon toga smo se opet izgubili,  nismo bili pravi - rekao je Mamić.

Dinamo je ispadanjem iz Lige prvaka prebačen u posljednje kolo kvalifikacija za Europsku ligu gdje će biti nositelj. Protivnika će doznati nakon ždrijeba, no još se puno utakmica mora odigrati.

Komentara 32

DU
Deleted user
23:49 16.09.2020.

Danas popodne u novinama kazu da je dvojba gojak ili jakic, ok dvokba ko dvojba odlucis se za gojaka, legitimno i paf u prvoj akciji , gojak e isprati protivnika i primis gol u 2minuti Imas generalku protiv Hakduka ii startas sa jakicem i pogodis, vezni red hajduka nije spojio dvije akcije Gojaka ubacis skluoe u splitu i promasi dva zicera, decko se ufurao da je zvijezda 10 u bih repki itd... a jakic gladan dokazivanja, ali sve ok, fulas imas poluvrijeme i zamijeni ih, ne ti zoki izvadis mayera koji je jedimi imao ideju i potez ??? I prebacis veterana Ademija u napad , i primis gol jer nema ademija tamo gdje jnace ihra (sad si utopio i gvardiola, pa ga ni bielsa nece uzeti.. ) E zoki zoki, izbio si sebi i burazu hrpu love

KO
korisnik70
22:34 16.09.2020.

Mamicu odlazi!

IN
inox14
07:59 17.09.2020.

Mamiću odlazi. Canjuga vrati se. Jurčića za trenera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije