Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Pročitajte što mađarski mediji pišu nakon izbacivanja Dinama, raduju se jednoj stvari

Champions League - Third Qualifying Round - Ferencvaros v GNK Dinamo Zagreb
Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
16.09.2020.
u 21:15

Nogometaši zagrebačkog Dinama ove sezone neće igrati u Ligi prvaka nakon što su u trećem pretkolu izgubili u Budimpešti od mađarskog prvaka Ferencvaroša s 1:2. Mađarski mediji nakon utakmice se raduju što je njihova momčad izborila europsku jesen, bilo to u Ligi prvaka ili Europskoj ligi.

"Ferencvaroš svladao Dinamo, igrat ćemo u skupini", piše Magyar Hirlap aludirajući na to da mađarski sastav ide u skupinu Europske lige ako ispadne u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka. I to govori koliko je ova pobjeda velika za večerašnjeg Dinamova protivnika.

"Još jedan nevjerojatan podvig, pao je i zagrebački Dinamo", pišu novine Nepszava na svom portalu.

"Ferencvaroš je svladao Dinamo s 2:1 što znači da će mađarska momčad sigurno igrati barem u skupini Europske lige, a samo ga još jedan protivnik dijeli od skupine Lige prvaka", navodi Nemzeti sport.

"Ogroman podvig! Ferencvaroš je pred vratima Lige prvaka", piše Metropol.

Ovim je porazom Dinamo ispao iz kvalifikacija za Ligu prvaka, a europsku priču nastavit će u zadnjem pretkolu Europske lige. Mađarski prvak je izborio play-off Lige prvaka u kojem će igrati protiv pobjednika susreta Karabah - Molde.

Ključne riječi

Komentara 5

JE
Jesus
22:01 16.09.2020.

Glavno da su se riješili Bjelice.

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
08:43 17.09.2020.

Mamići su jedino za bauštelu dobri

DE
Dezider
04:09 17.09.2020.

Bjelica im priskrbio milijune pa Mamići i "mamićoljupci" pomislili da mogu bez njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije