Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALE TEŠKE RIJEČI

Žestok sukob Vatrenog i navijača: Velikan već složio ponudu za njega

Perišić i Strinić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
13.05.2018.
u 14:49

- Ako je za klub dobro da ostanem, onda ću ostati, u protivnom ću otići . Uvijek radim ono što je najbolje za klub i za momčad - kaže Icardi

Inter je u subotu doživio debakl na Giuseppe Meazzi te se porazom od Sassuola 1:2 gotovo sigurno oprostio od Lige prvaka. Sada ih samo čudo može odvesti u najelitnije klupsko nogometno natjecanje, jer četvrti Lazio ima dva boda više i utakmicu manje. Ako Rimljani slave kod Crotone, gostovanje nerazzurra na Olimpicu kod nebeskoplavih neće imati nikakvu draže, jer pobjeći će Interu na nedostižnih pet bodova.

- Izgubili smo puno energije trčeći za njima po terenu. S vremenom smo uhvatili bolju taktiku, ali nakon drugog gola smo izgubili ravnotežu i kaotično je izgledao naš pokušaj da se vratimo u utakmicu - o utakmici je rekao trener Intera Luciano Spalletti.

Perišić i Strinić
1/17

Jedan od igrača koji se nakon poraza našao na udaru navijača bio je naš Ivan Perišić. Kada je išao prema svlačionici dobio je salve zvižduka, što mu nije najbolje sjelo, pa je krenuo u verbalni sukob s navijačima u kojem su pale teške riječi. Na kraju su hrvatskog ofenzivca u svlačionicu morali odvlačiti suigrači, pišu talijanski mediji.

Sigurno je da je sada upitan njegov ostanak u klubu iako ima ugovor do 2022. Talijani pišu da će ponudu za njega gotovo sigurno opet poslati trener Manchester Uniteda Jose Mourinho.

No, Portugalac neće poslati 45 milijuna funti koliko bi moglo zadovoljiti Inter, nego bi u Milano poslao u zamjenu za Perišića poslao Anthonyja Martiala.

Nije Ivan jedini koji bi mogao napustiti Inter ovo ljeto, iz kluba je spreman otići i kapetan Mauro Icardi.

- Ponavljam ovo svake godine - razgovarat ću s klubom. Ako je za klub dobro da ostanem, onda ću ostati, u protivnom ću otići . Uvijek radim ono što je najbolje za klub i za momčad. Kada završi sezone, sastat ćemo se s klubom i vidjeti što je za njih najbolje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije