Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Modrić asistirao u šestici Reala, Perišić u velikom kiksu Intera

Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.05.2018.
u 22:44

Livaja nije uspio s AEK-om uzeti Grčki kup, u finalu su s 2:0 izgubili od PAOK-a u utakmici s čak tri crvena

Real Madrid u 37. kolu Primere sa 6:0 na Santiago Bernabeuu je pobijedio Celtu. Poveli su kraljevi već u 13. minuti kada je Modrić odlično iza obrane gostiju proigrao Balea koji neobranjivo pogađa za 1:0.

Bale je zabio i za 2:0, u 30. minuti sjajno je pogodio nakon asistencije Isca. Samo dvije minute kasnije u strijelce se upisao i Isco koji fantastično zabija iskosa s lijeve strane. U 52. minuti u strijelce se upisao i Hakimi, da bi u 74. minuti autogol zabio Gomez, a konačni rezultat u 81. minuti postavio je Kroos. Modrić je igrao cijelu utakmicu, a Kovačić je ostao na klupi.

Valencia je golom Vietta u 61. minuti slavila kod Girone 1:0, a istim je rezultatom i Atletico bio uspješan na gostovanju kod Getafea. Gol odluke zabio je Koke u 8. minuti. Šime Vrsaljko ostao je na klupi cijelu utakmicu. Alen Halilović igrao je do 66. minute u porazu Las Palmasa kod Eibara za koji je gol zabio Charles u 5. minuti.

Rezultati by SofaScore

Inter je napravio veliki korak unazad u borbi za Ligu prvaka domaćim 1:2 porazom od Sassoula. Politano u 25. i Berardi u 72. donijeli su gostima 2:0, a nerazzurri su tek uspjeli ublažiti poraz preko Rafinhe u 80. minuti kojem je asistirao Perišić. Perišić je odigrao cijelu utakmicu, kao i Brozović kojem je to bio 100. nastup u Serie A. Inter je peti sa 69 bodova, dva manje od Lazija, koji ima i utakmicu manje. Upravo te dvije momčadi međusobno igraju u Rimu u posljednjem kolu, te bi mogle odlučivati o četvrtom putniku iz Serie A u Ligu prvaka ukoliko Lazio već sutra ne slavi kod Crotonea i osigura to mjesto.

Nogometaši PAOK-a s 2:0 pobijedili su AEK te tako osvojili Grčki kup. Do naslova su stigli golovima Vierinhe i Pelkasa, a gledatelji su vidjeli i tri crvena kartona. Kod pobjednika su isključeni Mauricio i Varela, a kod gubitničke momčadi Vranješ. Livaja je igrao cijelu utakmicu za AEK.

Monaco je u 37. kolu francuskog prvenstva slavio protiv St. Etiennea 1:0 golom Fabinha iz jedanaesterca u 90. minuti. Tako su na drugom mjestu uoči posljednjeg kola preskočili Lyon koji je izgubio 3:2 kod Strasbourga. Subašić je branio cijelu utakmicu. Pavlović je odigrao 90 minuta u porazu Angersa 2:0 protiv Nantesa, kao i Santini čiji je Caen s 4:1 izgubio kod Nice.

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

BU
Bubalamala
09:21 13.05.2018.

Bale se vratio podsjeća na dane kad je doveden u Real.Dugo se mučio sa ozljedama, dobar znak za finale lige prvaka !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije