Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na ulici

Video: Žestok sukob među Bad Blue Boysima usred dana, radile i sjekirice

Tučnjava
Foto: Screenshot
24.07.2019.
u 19:34

Jedan od sudionika tučnjave je priveden.

U utorak se nedaleko od maksimirskoga stadiona odvijala prava drama. Navodno su se sukobile dvije frakcije navijača Dinama, oni neskloni Zdravku Mamiću i njihovi suparnici, a prema izjavama očevidaca tijekom tučnjave su se vadile sjekirice, trgali komadi asfalta, letjele boce...

- Bilo je strašno, ljudi su bježali iz auta. Jedan je sjekirom dobio po prstima, a drugi po tetivi - ispričao je za 24sata jedan od svjedoka tučnjave.

Nekoliko minuta od početka sukoba, koji je započeo u jednom od tamošnjih kafića, pojavila se policija i je jedan od sudionika uhićen i priveden prekršajnom sucu.

UPOZORAVAMO NA SADRŽAJ SNIMKE!

Ključne riječi

Komentara 65

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
20:07 24.07.2019.

Dok vojska gine, objesna neradnička banda hara po Zagrebu i Splitu. Da sam vlast, toga bi nestalo preko noci.

HH
Hrvoje Hrk !!
21:36 24.07.2019.

Kakvi klošari ,to nisu nikakvi navijači

DU
Deleted user
20:08 24.07.2019.

Veliki navijači.Prvo naučiti kaj je zaleđe,dalje da se kod postizanja gola treba veseliti jer kao navijate za Dinamo???????? Radni dan ....eto oni baš svi na godišnjem. Dinamo to su oni hehhehehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije