Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven dočekuje Šibenik

Zekić: Najteže se borimo s protivnikom poput Šibenika

Zoran Zekić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
17.02.2023.
u 15:33

– Za nas je to jako zahtjevna i, mogu reći, dosta važna utakmica. Pokazalo se dosad da se mi s takvim protivnikom zapravo najteže borimo, što je meni u nekim trenucima i razumljivo. Bit će jako bitan taj psihološki moment.

U prvoj utakmici 22. kola HNL-a Slaven Belupo će danas u 17 sati ugostiti Šibenik. Za momčad iz Koprivnice taj susret od iznimne je važnosti jer se bori za pozicije koja sljedeće sezone vode u europska natjecanja. Farmaceuti su trenutačno četvrti, ali im za vratom pušu Istra, Varaždin, Lokomotiva i Rijeka.

– Za nas je to jako zahtjevna i, mogu reći, dosta važna utakmica. Pokazalo se dosad da se mi s takvim protivnikom zapravo najteže borimo, što je meni u nekim trenucima i razumljivo. Bit će jako bitan taj psihološki moment. U dobrom smo ritmu, ali mislim da nije zgorega ponoviti da smo u posljednje dvije utakmice trebali uzeti malo više bodova. Nažalost, nismo to učinili, nedostaje nam onaj zadnji trenutak, da zabijemo gol. Tada bi nam svima bilo puno lakše, rekao je Zoran Zekić, trener Belupa, najvljujući susret.

Njegova momčad posljednju je pobjedu ostvarila u listopadu prošle godine, nakon čega ima niz od osam utakmicama u kojima je sedam puta remizirala i jednom izgubila.

– Točno je da nemamo pobjedu od listopada, no isto tako imamo i dosta utakmica bez poraza. To je ono što nas treba veseliti i što bismo možda trebali potencirati, zaključio je Zekić.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije