Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUFORIJA U GRADU

Zbog Rijeke jedan je navijač doputovao i s Bermuda!

Rijeka - Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
09.04.2017.
u 19:25

– Mnogi su za ulaznice na internetu nudili i po 500, 600 kuna, ali ulaznica nema, nitko je se ne želi odreći – rekli su navijači.

Nogometaši Rijeke kroz povijest su odigrali puno važnih utakmica, pobjeđivali su i veliki Real Madrid (3:1), no nikada u povijesti grada Rijeke jedna utakmica nije dočekana s euforijom kao jučerašnja protiv Dinama. Ulaznica je vrijedila zlata, doista su bili sretnici onih nešto manje od 6000 navijača koji su je se uspjeli dočepati.

Na dan utakmice bilo je i onih koji su za ulaznicu bili spremni ponuditi i deset puta veću cijenu od prodajne, no nitko nije želio prodati taj “zlatni” komadić papira.

– Mnogi su za ulaznice na internetu nudili i po 500, 600 kuna, ali ulaznica nema, nitko je se ne želi odreći – rekli su navijači.

Bilo je lijepo vidjeti kako je Rijeka jučer postala nogometni grad jer na ulicama, u kafićima, svi su razgovarali samo o utakmici protiv Dinama.

Poruka na Krčkom mostu

Euforija na ulicama Rijeke osjećala se cijeli tjedan, noć uoči utakmice po gradu su osvanuli i brojni grafiti i poruke podrške, a 50-metarski transparent osvanuo je i na Krčkom mostu.

U Opatiji, gradu u kojem su uoči utakmice bili smješteni i igrači Dinama i igrači Rijeke, na šetnici su se već od jutra mogli vidjeti navijači s Rijekinim dresom, a još više bilo ih je na riječkom Korzu i u ulicama u centru grada.

A koliko su Riječani s euforijom dočekivali jučerašnju utakmicu, potvrđuje da su navijači na Rujevicu stizali i iz Austrije, Francuske, Njemačke, ali i s Bermuda!

– Kuhar sam i voditelj jednog restorana na Bermudama, a složio sam si slobodne dane tako da dođem na ovu povijesnu utakmicu Rijeke. Bio sam i na utakmici prethodnog kola protiv Cibalije u Vinkovcima – rekao je Dragan Pavković, veliki navijač nogometaša Rijeke.

Podrška i iz Nigerije

A na stranice navijača Rijeke stigla je i podrška mladih nogometaša iz Nigerije, zemlje u kojoj za Volpije tvrtku radi predsjednik Rijeke Damir Mišković.

Među brojnim fotografijama podrške na Facebooku mogla se vidjeti i jedna s broda u Maleziji, ali i fotografija jednog navijača s Rijekinim šalom usred Tokija. 

Dinamovi igrači stigli su jučer u 13.30 sati u opatijski hotel Royal, a nogometaši Rijeke bili su smješteni u hotelu Ambasador, koji je udaljen samo stotinjak metara. Igrači Rijeke uoči derbija praktički su iz soba mogli gledati igrače Dinama i obrnuto.

Uoči utakmice pismo podrške Keku i njegovim igračima poslao je gradonačelnik Rijeke V. Obersnel.

– Ponosan sam što Rijeka ima takve nogometaše i takav Nogometni klub koji najbolje pokazuje što znači “krepat ma ne molat”. Pokažite kakav je grad naša Rijeka i kakvi smo mi Riječani! Ponos naše Rijeke upravo ste vi i uspjesi koje s puno truda gradite već nekoliko godina – poručio je Obersnel.

Ponosan sam što Rijeka ima takve nogometaše i takav nogometni klub za koji žive svi građani.

>>Sin Siniše Vuce je nogometaš: Savjete daju tata i Bišćan, a ja učim od Busquetsa i Yaye Tourea

Komentara 2

Avatar Niškorist
Niškorist
10:58 10.04.2017.

Dok je sudija Rijeka nebu prva ?

DA
DarthVader
11:22 10.04.2017.

seres.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije