Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjesnici se oprostili od nade za drugo mjesto

Zagreb - Rijeka 1:3 - Hat-trick Ahmada Sharbinija za tri boda

lovrek-txt.jpg
import
02.05.2007.
u 22:46

Hat-trickom srednjeg napadača Ahmada Sharbinija, 23-godišnjaka, kojeg su sumnjičavci nekoć željeli preseliti u drugoligašku Novalju, Rijeka je u Kranjčevićevoj ulici pobijedila Zagreb s 3:1.

- Lijepo je pobijediti u ovo vrijeme, baš uoči završnice dobiti na sampouzdanju - istaknuo je Rijekin trener Josip Kuže.
 Riječani su kanili iz protunapada i polukontri dođi do tri boda. U čemu su i uspjeli. Jer, kako je istaknuo Miroslav Ćiro Blažević, šef Zagrebova stručnog stožera,  bili su umješniji okrunivši pogocima svoje prigode.

Bilo je prigoda i na jednoj i na drugoj strani, makar Josip Kuže želi da njegova momčad u idućim utakmicama zaigra u još jačem ritmu. Na tribinama Zagrebova stadiona bilo je mnogo menadžera. Jasno, u svoje su notese posebno zapislai Ahmada Sharbinija, ali i povratnika u Zagrebov sastav Senijada Ibričića. I još ponekog...

Rijeka je povela u 51. minuti, samo šezdesetak sekundi nakon lijepe Zagrebove prigode kad je Mujdža prodro a Lovrek zahvatio loptu poslavši je tik pokraj vratnice. Dakle, u toj 51. minuti Ahmad Sharbini odlično se snašao u Zagrebovu šesnaestercu nadmudrivši svoje čuvare i vratara Stojkića. 

U 52. minuti već je bilo 1:1. Sad je Grgić u Rijekinom šesnaestercu nadmudrio čuvare i vratara Žilića! U 66. minuti Ahmad Sharbini bio je priseban izbliza, u situaciji kad su domaćini bezuspješno reklamirali zaleđe. U 75. minuti zbog drugog žutog kartona bio je isključen Rendulić, a u 76. nakon proigravanja svog brata Anasa, Ahmad Sharbini iz protunapada je postigao konačnih 3:1.


ZAGREB - RIJEKA 1:3

ZAGREB, stadion u Kranjčevićevoj. Vrijeme sunčano. Gledatelja 1200. Sudac: Trampus (Osijek).
Igrač utakmice Ahmad Sharbini.
Žuto crveni karton:
Krunoslav Rendulić

Strijelci:
0-1 Ah. Sharbini (51, Bule), 1-1 Grgić (52, Labudović), 1-2 Ah. Sharbini (66, Bule), 1-3 Ah. Sharbini (76, An. Sharbini)

Zagreb
Stojkić
Labudović
Mišković
Ivanković
Vrdoljak
Mujdža
(od 83. Pejić)
Brkljača
Parlov
(od 73. Ibričić)
Čutura
Lovrek
Grgić
(od 83. Jurendić)

Rijeka
Žilić
Šarić Vučko
Starčević
Pamić
Linić
Budicin
Rendulić
Brajković
(od 58. An. Sharbini)
Ah. Sharbini
(od 84. Ivanov)
Bule
(od 80. Novaković)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije