Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Zagreb čekao deset godina i napokon dočekao pobjedu protiv Pick Szegeda!

Zagreb: Slavlje PPD Zagreb nakon pobjede na Pick Szegedom u 11. kolu EHF Lige prvaka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
17.02.2022.
u 22:41

Hrvatski prvak je odlično započeo susret, početkom utakmice imao je prednost od 8:3, a prvo poluvrijeme je dobio s respektabilnih 14:10.

U dvoboju 11. kola skupine A Lige prvaka rukometaši PPD Zagreba svladali su u svojoj dvorani mađarski Pick Szeged 26:24 (14:10).

PPD Zagreb je svladao velikog favorita Pick Szeged, a tom velikom pobjedom, trećom u zadnja četiri susreta, zagrebaši su preskočili Vardar na šestom mjestu, koje vodi u daljnje natjecanje. 

Hrvatski prvak je odlično započeo susret, početkom utakmice imao je prednost od 8:3, a prvo poluvrijeme je dobio s respektabilnih 14:10.

17.02.2022., Zagreb - EHF Liga prvaka, 11. kolo, RK PPD Zagreb - SC Pick Szeged. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Mađarski sastav se u drugom dijelu približio na svega jedan gol zaostatka,a junak dvoboja bio je Sandro Obranović, koji je u u zadnjih sedam minuta dvoboja postigao tri gola. 

Obranović je završio sa sedam golova, Ivan Ćupić je dodao šest, a Zvonimir Srna pet pogodaka, dok je kod mađarske momčadi Miguel Martins dao šest, Slovenac Mario Šoštarić pet golova, a Mirko Alilović upisao sedam obrana.

Na tablici vode Aalborg i Montpellier s po 16 bodova, Pick i Kiel imaju po 15, PPD Zagreb i Elverum po osam, Vardar sedam, a na začelju je Meškov s četiri boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije