Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA SITUACIJA
Povratak na članak

Za prvi april mu iz šale uručili otkaz, a on se zbog toga naljutio i sam dao ostavku

“Želio bih se zahvaliti Stefanu na prihvaćanju ovog teškog zadatka, znao sam od početka kako su nam šanse za opstanak ravne nuli. No, nakon tri odigrane utakmice bez osvojenog boda, mislim da je najbolje da se rukujemo i odemo svatko svojim putem”, izjavio je klupski predsjednik u prvotravanjskoj šali

Komentari 21

VH
volim.hrvatsku65
10:52 03.04.2021.

Novinaru , nije prvi april, nego PRVI TRAVANJ !!!!

VL
VI
Vito
11:11 03.04.2021.

Ne možete od srboljuba očekivati pisanje hrvatskim službenim jezikom.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
14:09 03.04.2021.

Prvi Travanj, ne april. Za razliku od nekih nacija bivse drzave mi Hrvati imamo svoj jezik pa tako i nazive za mjesece u godini.

VL
SU
Suomi
10:12 04.04.2021.

Gluposti, zaista velike gluposti pisete. To uopce nije problem. S obzirom da se radi o datumima koji su uglavnom u svijetu prihvaceni ne vidim opasnost za hrvatski jezik. Mala napomena, sasvim sigurno nitko na svijetu nece prihvatiti hrvatske nazive za mjesece, ali mozda opisna dogadjanja na svom jeziku. Npr. finski jezik imactakodjer nazive koji govore o trenutnom dogadjanju u tom mjesecu. Budimo mamje kriticni na takve stvari, a vise na opadnosti koje nam prijete od kvazi politicara, potencijalnih gradonacelnika, kvazi kolumnista, Tomic, Pavicic, novokomponiranih povjesnicara, Klasic, Jakovina itd itd.

VL
SU
Suomi
10:16 04.04.2021.

Lola, prvo i jako vazno, daj se opismeni. Drugo, kaj je glupo u hrvatskim nazivima mjeseca? Mozda za tvoj intelektualni nivo? Steta

VL
Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
11:04 03.04.2021.

a kako ćeš onda reći prvi travanjnjnjnjnjnjnjnjnjnjnj ??!!

VL
GR
Grandstar
12:52 03.04.2021.

I ameri i puno drugih naroda zeli uves nase nazive za mjesece i po tom ce hrvatski nazivi bit opce poznati i prihvaceni

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.