Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKO PULIĆ

Za priliku života izdvojio 150 tisuća eura, ali sve je propalo zbog teškog oblika korone

Održan 9. INA Rally Kumrovec 2020.
Tibor Jurjevic/PIXSELL
17.04.2021.
u 08:26

- Nije dobro. Na kisiku je nekoliko posljednjih dana, ali ne i na respiratoru. Ima tešku upalu pluća na oba krila, kisik mu je nizak. Po doktorima stanje je umjereno loše i za sada nema pomaka na bolje - rekao je Nikin sin Ivan iz dubrovačke bolnice Sv. Vlaho

Legendarni hrvatski vozač Niko Pulić (57) konačno je ostvario svoju želju da utrke prestižnog WRC relija vozi u svojoj Hrvatskoj, no tu su mu želju otele posljedice borbe protiv koronavirusa.

Naime, proslavljenom europskom i hrvatskom prvaku dijagnosticiran je koronavirus, a nakon toga zadobio je težak oblik upale pluća te je trenutno na intenzivnoj njezi, u vrlo teškom stanju.

- Nije dobro. Na kisiku je nekoliko posljednjih dana, ali ne i na respiratoru. Ima tešku upalu pluća na oba krila, kisik mu je nizak. Po doktorima stanje je loše i za sada nema pomaka na bolje - rekao je Nikin sin Ivan iz dubrovačke bolnice Sv. Vlaho za Sportske novosti. 

- Stanje mu bi se trebalo sada početi popravljati. Idemo iz dana u dan s vjerom da će doći do pomaka na bolje - dodao je Ivan Pulić.

Niko je trostruki uzastopni prvak Europe te višestruki hrvatski prvak na brdskim stazama te je cijelog života čekao da najprestižnija reli utrka svijeta dođe u Hrvatsku. 

Za utrku koja će se održavati od 22. do 25. travnja u Karlovačkoj, Krapinsko-zagorskoj i Zagrebačkoj županiji te Gradu Zagrebu se strahovito ozbiljno pripremao, toliko ozbiljno da je za automobil izdvojio 150.000 eura.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niko Pulić (@npulic)

 

Komentara 10

Avatar nisam_robot
nisam_robot
08:51 17.04.2021.

Sve najbolje i brz oporavak!

Avatar matezanki13
matezanki13
11:24 17.04.2021.

Niko legenda,ne daj se godino

PV
prcko.vita
14:22 17.04.2021.

Za sve one koji mi lupaju minuse, koji mi govore da se sakrijem u podrum, da idem u sj.koreju, itd... gdje će vam duša? U raj sigurno neće. Epidemiolozi upozoravaju, bolnice su pune, zdravstvo nam vjesi na končiću, ali tko su epidemiolozi da oni nešto pričaju i znaju o epidemijama, mi slušamo naš stožer i njihove balansirane mjere, a ovo su rezultati tih mjera, žao mi čovjeka, žao mi ljudi, sve su to žrtve ovako slabih mjera. Neka se srame svi oni koji ne vjeruju dok sami ne dožive i tek onda kada vide onda povjeruju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije