Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fisherman’s Friend Strongman

Za Hrvatsku će trčati i studentica iz Indonezije Anastasya Sari

strongman
Arhivska fotografija
26.03.2011.
u 11:40

Još su tri tjedna ostala do Fisherman’s Friend Strongmana, ekstremne trkačke utrke u njemačkom Nürburgringu na kojoj će sudjelovati 15.000 natjecatelja.

Među njima će biti i nekoliko Hrvata. Uz Filipa Turka, hrvatskog prvaka u brdskom biciklizmu, na utrku će i troje sretnika koji su izvučeni u nagradnoj igri. Maja Petak iz Vrbovca, Alen Marošević iz Svete Marije pokraj Čakovca te studentica hrvatskog jezika Anastasya Raditya Sari iz Indonezije.

 

– Gledao sam na YouTubeu ulomke iz prošlogodišnjih utrka, znam da nas očekuje 18 kilometara trčanja kroz vodu i blato te razne prepreke, ali siguran sam da ću završiti utrku – kaže Alen Maroševiće te dodaje:

Iznenađenje za rođendan 

 

– Nedavno sam završio Kineziološki fakultet, tako da mi kondicija ne bi trebala biti problem. Igram rekreativno rukomet i nogomet, a zadnja dva tjedna počet ću s posebnim pripremama za utrku.

 

Maja Petak nada se da će završiti barem jedan od dva zahtjevna kruga.

 

– Inače ne igram nagradne igre, ali kupon je umjesto mene poslala mama. A nazvali su me da sam dobitnica točno na moj 25. rođendan – otkrila je Maja, inače studentica novinarstva.

 

Plasman nije važan

 

Anastasya Raditya Sari na adrenalinsku utrku u Nürburgring ide zahvaljujući svom zaručniku Kristijanu, koji joj je prepustio svoju nagradu.

 

– Sportom se bavim rekreativno i volim boravak u prirodi te izazove na otvorenom. No, do sada nisam sudjelovala na sličnim utrkama – kaže Anastasia te dodaje:

 

– S obzirom na to da na utrku gledam kao zabavu, zaista se veselim uopće biti tamo i ne razmišljam koje ću mjesto zauzeti među 15.000 natjecatelja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije