Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEL - MAK 1:0

Wilmots: Hrvatska je favorit! Rekao sam to prije 8 mj., i dalje je tako

'Belgium's Eden Hazard is tackled by Macedonia's Vance Sikov (R) during their 2014 World Cup qualifying soccer match at the King Baudouin stadium in Brussels March 26, 2013. REUTERS/Laurent Dubrule
Reuters/Pixsell
27.03.2013.
u 07:30

U Novom Sadu i škotski navijači čistili su snijeg, gledatelji grudama gađali Stojkovića, Mihajlović izmijenio šestoricu igrača...

Briljantnim golom Edena Hazarda Belgija je osvojila i druga tri boda protiv Makedonije u pet dana. U 62. minuti Hazard je u šesnaestercu pokupio loptu koju je glavom pokušao izbaciti makedonski branič, prodao "lažnjak" desnom nogom i zabio lijevom s desetak metara. Crveni vragovi dominirali, propustili su nekoliko čistih prilika u kojima su se njihovi napadači našli sami pred makedonskim vratarom Pačovskim, ali Hazardov pogodak bio je jedini. Sada čekaju Srbiju 7. lipnja.

Izbornik Makedonije Čedo Janevski čestitao je Belgiji i zaželio im "sreću dalje".

– Dočekujete Srbiju i idete u Zagreb, što neće biti jednostavno. Teško je reći tko će biti prvi, ali Hrvatska ima više iskustva – rekao je Janevski.

Belgijski izbornik Marc Wilmots izbjegava nagađati tko će izravno u Brazil, ali kaže:

– Hrvati su favoriti! Rekao sam to prije osam mjeseci, mislim to i danas.

Srbija se po teškom terenu u Novom Sadu domogla pobjede nad Škotskom (2:0), s dva pogotka Filipa Đuričića. Sinišu Mihajlovića dočekali su zvižduci, a vratara Stojkovića gledatelji iza gola gađali su grudama snijega.

– Tužit ću predsjednika OFK Beograd Terzića jer je rekao da mi menadžer sastavlja momčad. Zadovoljan sam igrom, mogli smo i uvjerljivije pobijediti – rekao je nakon utakmice Siniša Mihajlović, koji je počeo sa šestoricom novih igrača nakon poraza u Maksimiru (Stojković, Tomović, Fejsa, Basta, Milivojević i Tadić). A još nekoliko sati uoči početka, održavanje utakmice bilo je pred odgodom zbog snijega. No, i škotski su navijači uzeli lopate u ruke i pomogli da se travnjak očisti...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije