Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO GA DINAMO

Waugh: Hvala što ste pili za mene, navijači

\'03.09.2011., Ledena dvorana, Dom sportova, Zagreb - Memorijalni turnir hokeja na ledu Ferdo Spajic 2011., KHL Medvescak - EV Zug. Geoff Waugh.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
24.09.2011.
u 12:12

- Znao sam da je Zagreb glavni grad i da imate prekrasnu obalu. No, oduševili su me navijači - kaže novi medvjed.

Ovosezonsko pojačanje Medveščaka Geoff Waugh (27) u Ledenu je stigao na vrlo neobičan način. Kupili su ga navijači! Naime, klupski sponzor Pan od svake je kupljene boce piva odvajao kunu u fond za pojačanje te je tako doveden Waugh.

– Iznenadio sam se kada su mi to rekli, baš mi je to fora. Hvala navijačima što su sudjelovali u toj akciji i omogućili mi da dođem u Hrvatsku. Na meni je sada težak zadatak jer ih ne smijem razočarati kad su se trudili popiti toliko piva, ha ha – smije se simpatični branič Medveščaka.

Je li bolje kanadsko ili hrvatsko pivo?

– Hrvatsko, naravno. To je ispravan odgovor, zar ne? - kaže Waugh.

Cijeli razgovor pričitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije