Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMORAN, ALI OPTIMISTIČAN

Vori: Imam zdravstvenih teškoća o kojima sad ne želim govoriti

Igor Vori
Antonio Bronić/PIXSELL
29.01.2010.
u 15:34

- Poljaci su iskusniji u odnosu na utakmicu SP-a u Hrvatskoj. Moramo igrati lepršavo u napadu, a ne kašljucavo - kaže Vori.

Igor Vori naslijedio je kapetansku vrpcu od Petra Metličića. Na početku turnira nije djelovao svježe, ali je zablistao u važnoj utakmici protiv Danske.

– U posljednjih šest mjeseci igrao sam zaista često. U njemačkoj ligi po 60 minuta u obrani i napadu. Moralo se to malo osjetiti. No sad kad smo došli do polufinala, umor se zaboravlja. To su još dvije utakmice u kojima dajete sve od sebe bez obzira na sve. Imam i nekih zdravstvenih teškoća, ali o njima sada ne želim govoriti – rekao je Vori.

Oduševila ga je igra protiv Danaca

– Igrali smo pametno svih 60 minuta. Bilo je dogovoreno da prvih 15 minuta "peglamo" u obrani, premda to nije naš stil igre, ali to je bio jedini put do pobjede. Posebno mi se svidio naš napad. Imali smo brzi protok lopte, tako da je nekoliko puta Buntić sa sredine neometan šutirao, a upravo je sredina obrane s Jorgensenom najmoćnije oružje Danaca. Napokon nam ni Hvidt ništa nije mogao. Toliko puta nas je dosad igrački "ubio", ali sada nije mogao baš ništa – rekao je Vori.

Je li vas izbornik posebno motivirao izjavom da odlazi?

– Nisam to komentirao ni prije utakmice, pa neću ni poslije nje. Kako odluči, tako će biti. Više me je motivirala izjava danskog izbornika Wilbeka da smo cijeli turnir igrali loše i da nam je obrana očajna – istaknuo je Vori.

Kako će biti s Poljskom?

– Znamo se jako dobro i između nas nema tajni. Poljaci igraju sjajno u obrani 6-0, imaju dobre pucače, ali i odličnog vratara Szmala. U odnosu na našu posljednju utakmicu, lani na SP-u, sada su nešto iskusniji. Moramo samo ponovo igrati čvrsto u obrani i lepršavo u napadu kao protiv Danaca, a ne kašljucavo, i finale će biti tu.

Komentara 8

SM
simune mali
17:22 29.01.2010.

prody@ ne drzi prodike a i da izgube, pa sta!!!! decki su SUPER I TO JE TO!

OB
-obrisani-
17:54 29.01.2010.

prodigy Ta škola u koju si t išao sigurno je poznata po pravopisu!

PR
prodigy
16:13 29.01.2010.

dečki si več spremaju izgovore za 4.mjesto zanima me kojeg če podiči červar, ali mislim da če suci biti na prvom mestu. tražimo još borbe a ne to, trebaju promjene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije