Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegao Dinamu

Vipotnik predstavljen u francuskom drugoligašu: Pred njime je borba za Ligue 1

Žan Vipotnik
Foto: Twitter screenshot
1/3
06.07.2023.
u 10:13

Njegov transfer je najskuplji izlazni transfer u povijesti Maribora te treći najskuplji izlazni transfer slovenske lige. Osim Dinama i Bordeauxa za Vipotnikov potpis borili su se Le Havre i Metz

Slovenski napadač Žan Vipotnik službeno je predstavljen kao novi igrač francuskog drugoligaša Bordeauxa. Tamo je stigao iz Maribora, a u pregovorima je bio i sad zagrebačkim Dinamom. Na kraju je ipak otišao u Francusku i potpisao ugovor od 2028. godine.

Francuski klub za Vipotnika je izdvojio ukupno pet milijuna eura s bonusima. Bonusi dakako nisu zajamčeni već ovise o uspjesima igrača i eventualnim ligaškim uspjesima, osobito plasmanu u Ligue 1.

VEZANI ČLANCI:

Ujedno, njegov transfer je najskuplji izlazni transfer u povijesti Maribora te treći najskuplji izlazni transfer slovenske lige. Osim Dinama i Bordeauxa za Vipotnikov potpis borili su se Le Havre i Metz, koji su uspjeli izboriti plasman u višu ligu.

VIDEO Bad Blue Boysi slavili pobjedu Futsal Dinamo

Komentara 1

BP
Besposlen pop
10:20 06.07.2023.

Francuska druga liga jaca je od naše prve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije