Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI KAPETAN

VIDEO Tottenham se sjetio mladog Modrića i njegove magije pa zahvalili Dinamu

Dalibor Urukalovic/PIXSELL
26.02.2021.
u 18:02

Na Twitteru su napisali: Hvala na Luki Modriću pa objavili video s pet fenomenalnih poteza današnjeg igrača Real Madrida

Dinamo i Tottenham. Mamić i Mourinho. Taj 11. ožujka bit će fenomenalna nogometna ljepotica. A jedna je bitna poveznica između ova dva kluba: hrvatski kapetan Luka Modrić. 

Dinamo je Spursima dao, točnije, prodao Luku Modrića, a toga su se sjetili i Englezi. 

Na Twitteru su napisali: Hvala na Luki Modriću pa objavili video s pet fenomenalnih poteza današnjeg igrača Real Madrida. 

POGLEDAJTE VIDEO: Modrićeva magija u Totenhamu

 

Prvu utakmicu osmine finala modri će igrati 11. ožujka na Maksimiru, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Londonu, barem kako za sada stvari stoje. 

Podsjetimo, Modrić je za Tottenham potpisao u travnju 2008. godine za tada nevjerojatnih 26 milijuna eura. Bio je to najveći transfer jednog hrvatskog nogometaša. 

Za Lukine usluge se tada raspitivao i Newcastle, ali je tadašnji kapetan Dinama odlučio potpisati za Spurse koje je potom nagradio briljantnim partijama kojih se, kao što vidimo, i danas sjećaju. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

PE
peronja
10:35 27.02.2021.

tam su igrali još i Čorluka i Kranjčar...

Avatar Tombstone
Tombstone
00:33 27.02.2021.

charolija

Avatar Tombstone
Tombstone
00:31 27.02.2021.

c, n m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije