Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opustio se

VIDEO Svijet šokiran izgledom dojučerašnje zvijezde: Kako je ovo uopće moguće?!

Wesley Sneijder
Foto: Screenshot
1/2
26.08.2019.
u 09:39

Tijekom igračkih dana njegova se težina uglavnom kretala na sedamdesetak kilograma.

Wesley Sneijder, nizozemski nogometni velikan koji je prije samo dva tjedna potvrdio da je u 35. godini završio karijeru, šokirao je u nedjelju izgledom. Sneijder se pojavio u loži na utakmici između Utrechta i Venla, a gledateljima je odmah upalo u oči da se u kratkom vremenu nevjerojatno udebljao. 

Istina, fantastički veznjak posljednju je natjecateljsku utakmicu za Al-Gharafu odigrao još u siječnju, ali svejedno je iznenadilo da se u tih nekoliko mjeseci takoreći udvostručio.

Sneijder je s vremenom postao rekorder nizozemske reprezentacije sa 134 nastupa, a s nacionalnom momčadi bio je doprvak svijeta 2010., te brončani na SP 2014. godine. S Interom je 2010. osvojio Ligu prvaka, a tijekom bogate karijere igrao je i za Ajax, Real Madrid, Galatasaray. 

Tijekom igračkih dana njegova se težina uglavnom kretala na sedamdesetak kilograma.

Ključne riječi

Komentara 8

DD
dobar.d
10:58 26.08.2019.

To je sok a ne kad Pupavac pusti bradu....ako se sad nisam slogiro nikad necu...konobar daj jos jos jedan sok...tata pa sta mu je...sad mu nije nista...ubio si ga ko zeca...cuti bre budalo reko sam ti da ne juris 30 na cas...

IM
Immanuell
13:29 26.08.2019.

Konačno se opustio i počeo živjeti kao čovjek.

BI
Bilstein
12:06 26.08.2019.

uzor mu prosinecki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije