Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON UTAKMICE

VIDEO Susret najboljih: De Bruyne pitao Modrića za dres. Pogledajte reakciju kapetana vatrenih

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/6
10.04.2024.
u 08:34

Belgijski vezni igrač nije mogao nastupiti na utakmici zbog želučanih problema, ali Manchester City i Pep Guardiola mogu se nadati njegovom doprinosu u uzvratnoj utakmici koja se igra 17. travnja na Etihadu

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, Real Madrid i Manchester City odigrali su bez pobjednika (3:3). Cijelu je utakmicu odigrao hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol te zabio svoj prvi pogodak za "građanine" u 71. minuti. Mladi branič dobio je brojne pohvale, ali nije bio jedina zvijezda vatrenih koja je nastupila na ovom velikom okršaju.

S druge je strane bio kapetan hrvatske reprezentacije i veteran Santiago Bernabeua, Luka Modrić. Ušao je u igru svega minuti nakon Gvardiolovog pogotka, pri rezultatu 3:2 za englesku momčad. Premda je imao malu minutažu pokazao je dobru igru i iskoristio dano mu vrijeme.

VIDEO Senzacionalna operacija 'Modrić u Dinamu'! Maksimirski klub oglasom u Marci pozvao Luku da se vrati

Uspio je dostaviti tri od četiri duge lopte. Osvojio je jedan zračni i jedan prizemni duel te točno predao 21 od 24 dodavanja. Nakon susreta kamere su ga uhvatile u razgovoru s Kevinom De Bruyneom, jednom od najvećih zvijezda momčadi iz Manchestera te igračem koji se ubraja među najbolje veznjake današnjice.

Belgijski vezni igrač nije mogao nastupiti na utakmici zbog želučanih problema. Prema navodima engleskih medija nakon utakmice se pozdravio s Modrićem i pitao ga za dres. Kapetan vatrenih ispunio mu je želju. Uzvratna utakmica Manchester Cityja i Real Madrida igrat će se na Etihadu u srijedu 17. travnja u 21.00 sat.

GALERIJA Ovo je popis najskupljih hrvatskih igrača. Jednom vatrenom cijena je drastično skočila

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
1/13

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije