Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSKI OLIGARH

VIDEO Procurila snimka Romana Abramoviča: Mnogi se iznenadili izgledom bogataša

Foto: screenshot/Sky News
1/8
16.03.2022.
u 07:48

Vlasnik Chelseaja suočava se s problemima, a javnost prati svaki njegov korak. Posljednjih dana izvještava se što se događa s njegovom imovinom, može li u londonske stanove, gdje plove superjahte... Sada je osvanula i snimka ovog multimilijardera

Roman Abramovič do prije nekoliko tjedana bio je jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu, a sada je morao naći državu u kojoj će moći na miru živjeti nakon sankcija koje su mnoge europske države uvele prema Rusiji, ali i ruskim oligarsima. 

Vlasnik Chelseaja suočava se s problemima, a javnost prati svaki njegov korak. Posljednjih dana izvještava se što se događa s njegovom imovinom, može li u londonske stanove, gdje plove superjahte... Sada je osvanula i snimka ovog multimilijardera. 

Pogledajte video:

Naime, prema posljednjim informacijama koje je prenio "Sky News" ruski oligarh je dvije jahte i 14 zrakoplova koji su u njegovu vlasništvu prebacio u Tel Aviv, gdje se trenutačno nalazi, a kamere su ga uhvatile upravo u zračnoj luci. Rijetki su ga prepoznali, a oni koji ne znaju za njegov lik i djelo, sigurno ne bi pomislili da je ovo čovjek koji na računu ima milijarde dolara.
 

 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Dubrovnik4711
10:05 16.03.2022.

Najveci licemjeri englezi. Sva lova u londonu, tamo im peru milijarde. Sada, ocekivano, prave halabuku, zasto odjednom....?! Proglasavaju sada sve rusko smecem ili kriminalom. Englezi ili london su najvece zmijsko leglo.

SM
san.martino
13:01 16.03.2022.

Da nije putinov prijatelj ne bi ni bio nista vise od klosara! Kerum bi bio jos uvijek vozac radnih strojeva da nije bio prijatelj sa sanaderom.

Avatar Cantor
Cantor
08:02 16.03.2022.

Razbojnik kao i svi drugi Ruski (židovski) oligarsi. Ali još su veći razbojnici Englezi kojima je bio dobar njegov novac, a sada glume neki moral i koriste priliku da otmu. Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije